butterfly35 İşte canım bak sana yapılana bide bana yapılanı anlatıyım 😂 kürtaja hemen aldı zorlaya zorlaya bebeği aldı ultrasonla kürtajda baktı aralarında bise konuştu çıkıp gitti çatalda bıraktı beni bi güzel . Eşimi cagırdım kaldırdı sedyeye koydu sandalye vermemişler kürtajdan hemen sonra kalktım eve geldim yürüdüm . 3-4 gün sonra gittim bakmadılar bidaha gittim dedim kürtaj oldum bakılmadı , kürtajda bakılıyor ddiler patolojiyi almaya gel ddi aldım normal gebelikmiş ddi yine söylrdim kan fln alınmadı die yine bakmadı . Tekrar randevu aldık 2 ay sonra kasığım ağrıyordu üroloji bakıyor biz değil ddi dalga geciyorlar bende bilerek ürolojiye aldım gittim byle byle ddim biz ne alaka kadın Doğum bakıyor ddi 😂 neyse özele gittim özek biseyin görünmüyor ddi tekrar bu ay gittim yine biseyin yok dedi ama ultrasondan kürtajda yapılan işlem detaylı anlaşılmıyormuş yapışkanlık vs . Bunları araştırdım . Bu arada kürtajdan sonra 28. Gün adet oldum adetimde aksamadı . 1 senelik evliyim 8-9 ay hastanelerle uğraştım zaten bebeğim pıhtılaşmadan ölmüş kalbi durmuş. Sperm 9 milyon biz ona yorduk basta , smdi düşünüyoruz ileri harekette iyi kalamamam saçma . Tamam rabbim bilir ama tek kalamayan şuan benim 🙄