butterfly35 Kızlar selam, ilk gebelikte kayıp yaşayanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız? Kaç haftalıkken kaybettiniz? Doktorunuz ne kadar bekleyin dedi siz ne kadar beklediniz? Sağlıklı bir gebelik mi oldu?
Papiiii butterfly35 15haftslik dogum yapdımmm kaybetdim kurtaj olmadım. 5ay geçti 6cı ayda yeniden gebeyim suan 8 haftalik
seyma9188 butterfly35 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.İlk adetimi gördükten sonra korunmadım.Doktora kontrole de gittim rahim toparlanmış hiçbir sıkıntı yok dedi.Myo for diye bi vitamin yazdı.Gebe kaldığını anladığında bırakırsın dedi.18 aralıkta kürtaj oldum.35 gün sonra ilk adetimi gördüm.Mayısta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Merve7654 Merhaba ben ilk gebeliğimde 9. Haftada kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Doktorum 2 ay beklerseniz iyi olur demişti. 4 ay bekledik tekrar düşündük hemen hamile kaldım. Şu an 15 haftalık hamileyim
butterfly35 Merve7654 Bende 13 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim kızımı. Martta kaybettim doktorum ağustostan sonra tekrar anne olmayı deneyebilirsin dedi. Geçen hafta hamile olsuğumu öğrendim. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin amiinn 🤲🏻
Papiiii butterfly35 ayni ay kaybetmisiz bende 15 haftalik kanama alani yuzunden ksybetdim.Agustos 24 sat suan 8 jaftaligim
Meri___s butterfly35 8 haftaya kadar bekledik ilk gebeliğim de kalp atışını duyamadık kürtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 34 haftalığız
Dogukoo butterfly35 8 haftalıkken kaybettiö 2 ay adet gör korun dedi 2. Adetimden hemen sonra ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım başlarda kanamam oldu ama 12. Haftadan sonra sağlıklı ilerledi hamileliğim suan 36. Haftadayım çok şükür sağlıklı ilerliyoruz son 27 günüm 🤗💗 rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
2626mm butterfly35 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlki kimyasal düşüktü. Şuan 7 haftalık olduk 🙏 şükür sıkıntımız yok