Gahha Cerennnn5858 ilişkiden 1 hafta sonra hemen anladım göğsüm koyulaştı adet olacak gibi karnım agrıyordu
Gahha Cerennnn5858 ilişkiden 1 hafta sonra hemen anladım göğsüm koyulaştı adet olacak gibi karnım agrıyordu
BBuseY Cerennnn5858 belirtim sızlama oldu işte sonrasında yürüyüş yapıyordum sol tarafımda sızılar hissediyordum önceki gibi hızlı hızlı yürüyemiyordum dinlene dinlene yürüyordum ☺️
mummy_to_be Cerennnn5858 bende reglden cok da farkli bir belirti yoktu. Goguste dolgunluk, kasik agrisi vs hepsi vardi. Tek fark ettigim fark asiri aclik olmustu. Daha test yaptirmadigim zamanlardan bahsediyorum. Aciktigim zaman bayilacak gb oluyordum.
Yeniheyecanlar25 Cerennnn5858 benim böyle oldu sadece bir kez üstelik tevafuken oyle yumurtlama falan da bakmadım nasip olunca tek seferde de oluyıor
Miniklerim22 Cerennnn5858 yok cnm yumurta gununu degerdirdim sadece rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah rabbim kimsenin elini boş bırakmasın evlatlarımıza kardessiz bırakmasın 🤲❣️
Cerennnn5858 Miniklerim22 amin canım ben ugrasıyorum nisan ve mayısta kimyasal gecırdım. Zamanını Rabbim bilir
Evinamin031120 Cerennnn5858 hiç belli olmuyor ya ben 11 gibi bir değerle öğrendim kimyasal dediler suan 25.haftadayım insalalh vardır sizinde
Bebekliannee Cerennnn5858 aynıyız bende merakla adet günümu bekliyorum. Tek sefer oldu öncesi ve sonrası olmadı. Ovulasyon testi kullandım iki gün üst üste iki çizgi oldu 2.gunun sonunda ilişki oldu tek o yani. Hamile kalırsam çok büyük şans
desertrain Cerennnn5858 ablam geçen hafta doğum yaptı akıntısı olduğu tek gün korunmasız olmuş bir kerelıgıne ve kucağında suan 🥰