Cerennnn5858 Kızlar selam, Sadece yumurtlama gününü değerlendirip gebe kalan varmı öncesi sonrası ilişki olmadı. Sabah yumurtlama oldu aksam çatlama. Tek ilişkiyle gene kalan varmıı
mummy_to_be Cerennnn5858 ben varim. O kadar ihtimal vermiyordum ki, gebelik testini bile gecikmenin 10.gununde yaptirdim🙃 gonlunuze gore olsun.
Miniklerim22 Cerennnn5858 ben varım oglumdada ve suan ki hamileligimdede tek ilişki yumurtlama günü olarak degerlendirdik hamile kaldım hmn ama adetim cok duzenli hic sasmaz bekarkende evliykende hic deişmedi
Evinamin031120 Öyle yaşamadım ama sperm vücutta 48 saat canlı kalıyormuş catlama olunca belki dölleme olmuştur bilemiyorum ama
Cerennnn5858 Evinamin031120 inşallah kuzum. Hiç emin olamıyorum. 2 kere kimyasal geçirdim ben ikisindede ilişkiden sonra kasık agrılarım oldu bu sefer hıcbısey yok. Umudumda yok
BBuseY Cerennnn5858 şöyle benim bir kere boş gebeliğim oldu kese kendisinden düştü 3 ay bekledim’ ki zaten 58 gün kanamam oldu benim o düşüşten sonra ilk adet günümün sonrasındaki yumurtlamada hamile kaldım.
Evinamin031120 Cerennnn5858 hiç belli olmuyor ya ben 11 gibi bir değerle öğrendim kimyasal dediler suan 25.haftadayım insalalh vardır sizinde
Fgbebek-1 Gahha bende öyle 5 hafta 4 günlük perşembe günü doktora gideceğim inşallah kalp atışı kese görülür
ArvenMom Cerennnn5858 evet tek ilişkide hamile kaldım düşük yaptım 2 ay bekledim yine hamileyim kalp atışlarını duyduk🙏🏼
Semilk05 Cerennnn5858 regl sonrası hamile kalma şansı yüksek olan haftayı değerlendirdim hamile kaldım ilk seferde 🤷♀️
Cerennnn5858 Ya ben 2 kere gebe kaldım ikisindede ilişkiden sonraki bikaç gün hep kasıklarım agrıdı 3 4 gun oluyo hıc agrı falan yok her gebelik farkı dıyolar. Kaldımmı cok merak ediyorum
Miniklerim22 Cerennnn5858 yok cnm yumurta gununu degerdirdim sadece rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah rabbim kimsenin elini boş bırakmasın evlatlarımıza kardessiz bırakmasın 🤲❣️