dunyamm11 Allah kurtarsın hepinizi 🙏🌸 17 Ekimdi bizim günümüz de bugün doğum yaptım. Darısı sizlerin başına 🙏
OziizO Merhaba herkese. Benim de 19 Ekim. Ama pazar günü hasta oldum. Nezle sandım burnum akıyor hapşuruyordum. Şimdi geniz akıntısı, göğüs sıkışması, öksürük de eklendi. Nasıl olacak çarşamba günü çok korkuyorum 😔
OziizO kr1907 valla bugün kendimi karantinaya aldım. Doktor balgam söktürücü ve bitkisel bir öksürük şurubu söyledi onları alacağım bol bol ihlamur içiyorum inşallah yarın hayırlısı olur sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi inşallah🙏🏻 Tüm bebeğine kavuşmayı bekleyen anne adayları da hayırlısıyla bebeklerini kavuşurlar inşallah🙏🏻❤️
dunyamm11 kr1907 Teşekkür ederim 🙏 Dün zordu bugün cok daha iyiyim. Henüz 24 saat dolmadı. Kucağıma alamıyorum emzirmeyi kendim yapamıyorum eşim tutuyor. Dikişlere gelince fena sızlıyor. Onun dışında çok şükür dakika geçtikçe daha iyi oluyorum
Semraaaaaa kr1907 hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı huzurlu kucağınıza almayı nasip etsin benimde yarın inşallah 🤲💖
Cennet-Kokulum kr1907 Bende 21 Ekim’de sezaryen olacam kilosu 2700 civarıydı. Zayıf mı doğacak bilmiyorum kafama takılıyor hep 🥺
Cennet-Kokulum kr1907 Aynen canım hayırlısı oğlum 3700 kg doğmuştu. Şimdiki kız acaba minyon mu olacak diyorum. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
kr1907 eypo ya bilmiyorum ben mesela komposto içmeye başladım bağırsakları düzenli çalışsın diye hastahane de sorun olmasın defi gaz olayi
kr1907 Cennet-Kokulum benim de 3.sezeryan kızım 3 yaşında 3500 doğmuştu 2 gün hastahane de kalmıştık 3200 ile taburcu olmuştum şimdi 2.kizimda aynı haftada doğacak ama 2800
eypo kr1907 aa valla hiçbir şey yapmıyorum tabi hafif beslenmek lazım olabilir 2-3 gün önceden gaz yapmayan besinlere yönelmek gerekebilir☺️