Gamzesahn6 aynı durumdaym seninle bende gişedeyim 13haftalık inanılmaz zor nasıl geçicek bilmiyorm canım.midem bulanıyor her gelen kokuyo sanki uyku bastıryo cok fena bide malum sürekli oturdgmzdan o ayrı sıkıntı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben idare edebildigim yere kadar etmeyi düşünüyorm Allah kısmet ederse dogumdan sonra daha cok vakit geçirmek istiyorm😔
Çalışan hamileler
Aysealty gişede çalışıp da hamile olmak gerçekten çok zor Allah yardım etsin ikimize de
Gamzesahn6 amin inş sen hangi bankadasın?bide yükselme olanagım vardı smdi hamileyim diye bekle dediler😔
Hemde çok zor ben uzattım iznimi 38 haftada ayrılmayı düşünüyorum bakalım nasıl dayanabilcem allahım yardımcımız olsun belim çok çektiriyor bana agrısından duramıyorummmm ama herşey evlatlarımız içinnn 👼🏻👼🏻
Bende 8-4 mesaide çalışıyorum kamuda. Çok zor geliyor 27. Haftadayım 32 de izne ayrılmayı düşünüyorum inşallah
Bende kızlar çok yoruluyorum 9-5 çalışıyorum 24+4 üz bugün 32. Hafta izne ayrılmayı düşünüyorum. Herkesin Allah yardımcısı olsun
Bende 24 e gircem..32. Haftaya kadar nasıl çalışıcam kara kara dusunuyorum.. sımdıden ayaklarım şiş kalkamıyorum sabahları sürekli agıran bi alt karın kasık agrılarım var. Merdiven inip cıkarken sanki evereste tırmanıorum gibi yoruluyorum😔😔Allah yardımcımız olsun..
Ben 14.haftadayım. Öğretmenim. Zaten kiloluyum bu mide bulantıları akşamlarıekşimeler mahvetti beni hergün 9saat okuldayım bir fiil konuşuyorm. Eve zor atıyorum kendimi ve sürekli UYUYORUMM 😑😴😴. Bide milletin tribi hiç gelip gitmiyosun hayırdır bize gelsene falanca akrabaya ayıp olur, ay şu arkadaşa ayıp olur. Yeter uleyynn Hamiişim ben. Beni anlayın.
Ben de 35+3 teyim kızlar , öğretmenim. Zorlanmaya başladım , gizli sancılarım da başlamış Nst de çıkıyor. O yüzden 36 da ayrılmayı düşünüyorum.
Aysealty finansbank tayım sen hangisindesin
Gamzesahn6 halkbanktayım bende
Aysealty sen yüne bizden daha rahatsızdır bizde gişedesin bi o kadar da satış baskısı pazarlamacı gibi valla beni çok yıprattı çok şükür 🙏🏻 şuan evdeyim de en azından riskli süreci evde geçirmiş olucam
Gamzesahn6 evet cnm bizde o kadar yogun bi baskı yok ama subeler asırı yok bütün vergiler ssk lar bizden ödenio sanki ay sonları cok zor geçiyor ben bide ticari gişedeyim ama dedigin gibi en azından kafamız rahat baskı yok
Aysealty ay keşke bizde de öyle olsa KPSS ye hazırlanmaya başladım Doğuma kadar çalışılan rabbim bebişimin bereketiyle olursa inşallah en azından mutlu bir anne olarak büyütürüm çocuklarımı 🙏🏻
Bende öğretmenim 26 hafta bitti şimdilik çok zorlanmıyorum 37 ye kadar çalışıcam inşalllah ilk hamileliğimdede 37 ye kadar okuldaydım
Bende kimyagerim. Tüm gün kimyasallarla ve ayakta çalışıyorum daha 5 haftalığız inşallah sağ Salim bir süreç geçiririz 😔
Hlygrs ben 5 ay boyunca çalıştım sonra dayanamadım ayrıldım işten . Su an evdeyim şükür rahatım çalışmamak ne güzelmiş . Artık bebegıme bakacağım için , eşim çalışmamı istemiyorum 😊 Onu büyütecegım . Sıkılırsam bana butik açacağız nasipse 🙏🏻