bebekveannesiii Hilalozc maydanoz, limon, nar, hurma bunlar düşüğe sebep oluyo diyolar ama ben maydanoz hariç hepsini yedim geçen sene kışta kilo kilo nar yedim sonradan öğrendim narın zararlı olduğunu ama hiçbisey olmuyo
Eliff042_ bebekveannesiii ilk hamileligimde bol bol limon yemiştim aserdigim için hurma düşük ihtimali vermez peygamberimiz sav de hamile kişiler bol bol hurma ve ayva yesin hurma bebeğin iyi huylu olmasını ayva da güzel olmasını sağlar demişti ikisini de yedim çok şükür hem iyi huylu hemde çok tatlis bi kızım var 🤭🤲🏻
Happy_001 Hilalozc ne alaka dün koca tencere yedin gaz yaptı soda yardımcı oldu hamilesin hasta değilsin öyle İnternete de bakma öksürük yazarsın kanser der sana
Eliff042_ Hilalozc 😂😂 ne zararı olacak sen günlük bilgileri okumuyor musun aksine çok faydalı bol bol yiyin yazıyor kaynanam da yollamış bana inşallah nasip olursa bigün bende yapicam faydasinin yani sıra çok severim 🤭🤭🤭
Ceromommmm Hilalozc bir adamın başi ağriyor googleye yazıyor Google başında Timor olabilir diyor adam ailesine söyluyor ben hastayım ölcem diye uzun bir aradn sonra doktora giidyor migren diyrolar Yani googleye çok güvenme DŞŞFŞF