Hilalozc Kızlar kayınvalidem lahana sarması göndermiş bende pişirip yedim zararlı olurmu internette kötü şeyler yazmışlar ama
bebekveannesiii Hilalozc yae ne alaka ne alakaaaa lahana bu fare zehir değil ne yapabilir???? 🙄🙄 Hem yemişsin zaten zararlı dersek çıkaracak mısın??
Annesininportakali53 Hilalozc olsada yesem canım cekti valla 😮💨 yapması da ayrı bir uğraş herhangi bir sorun olmaz
Aybuke_06 hamileyken benimde aynı kayınvalidem göndermiş yemiştim son aylarıma doğru sadece gaz sıkıntı yaşadım ama başka bi sıkıntı olmadı
SbhtYlmz Defalarca sarıp yedim çokta severim ne zararı olacak Allahaşkına yaa??Daha neler duycaz şaşırıyorum artık…
bebekveannesiii Hilalozc maydanoz, limon, nar, hurma bunlar düşüğe sebep oluyo diyolar ama ben maydanoz hariç hepsini yedim geçen sene kışta kilo kilo nar yedim sonradan öğrendim narın zararlı olduğunu ama hiçbisey olmuyo
Bahar-sarioglu Benim askerliğim bir şey di lahana sarması tiroid hastaları için genelde yemeyin derler bende endokrinoloji Dr na sordum tarlayı komple yemiyorsun sonuçta deyip dalga geçmişti. 😂Daha sonra yapıp yedim.
Rubycikolatam Böyle bir sorunun sorulmuş olmasına bile şaşırdım ozellikle yenilen o kadar paketli ve hazir gida varken lahana sarmasinin zararli olmasi ihtimali 🤔