gulbis1 Kızlar merhaba, 27+4 haftadayım yediklerime dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum ama bu ara çok hızlı kilo almaya başladım. 10 günde 1 kilo almışım🤦🏻♀️ Doktorum ayda en fazla 1,5 kilo almalısın diyor ne yapacağımı şaşırdım
Gamzeerdgn gulbis1 valla kılo konusunda hıc bı yonlendırme yapamıyorum kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer 28 haftalık gebeyim 18 kılo almışım nasıl aldım bilmiyorum 😏
2022bebeki gulbis1 insülin direnciniz olabilir ya da gebelik sekeri sağlık ocağından baktirabilirsinz
Kedilitazeanne1 gulbis1 ben ne güzel ayda 1 kilo alıyordum hatta bazen hiç almıyorum🤦 34 haftalıkken sonra haftada 2 3 kg almaya başladim delirdim valla 😂😂😂 sağlıklı olsunda bebisler veririz inşallah kilolari
Irem34_52 Bende oyle 18haftaligim simdiden 6 kilo aldim cokta yemiyorum kilo almaya cok müsait yapim var fıtık olmasa takmicam ama zorluyo napcamı sasirdim acmi gezim diye dusunuyorum artık 😌
gulbis1 Irem34_52 aslında toplamda 6,5 kilo aldım çok değil ama ilk aylar hiç almadım şuan çok hızlı alıyorum napıcazz bilmiyorum 🤷🏻♀️
gulbis1 1yenianne kaç kilo aldın toplamda , emzirirken çok kilo veriliyormuş inşallah hemencik hepsi gider🙏🏻
Gamzeerdgn gulbis1 valla bana kendi doktorum liste verdi bebek kılo aldın diye ben lısteye harfiyen uydum 1 kılo bebısıme aldırmısım gerı kalan 17 kıloyu kendime almısım doktorun lıstesıne uymayı da bıraktım bazı bünyeler böyle demekkı
beyzagl44 gulbis1 31. haftaya kadar 4 kilo almistim. suan 38 deyim 6 kilo daha aldim. Neyseki bu hafta doğum olucak yoksa dahada siserdim. Kontrollu ilerleyin bence. Yüzüm burnum sisti arı sokmuş gibiyim bu kadar dikkat etmeme rağmen. 🥴
Dygg gulbis1 33 haftalık hamileyim. Benim de ara ara kilo artışı çok oldu bazen durdu. Bence bazı haftalar hızla alınıyor. Çünkü benim beslenmem hep aynı seyrediyor o yüzden çok dert etmeyin hareketi arttırmakta fayda var ama