Meraba hanımlar ben. Bu ay femara hap kullandım adetim bitti ve soğan kürü yapmak istiyorum ama kararsızım 15 gun yapılıyormuş yapan varmı ya o ay hamilelik olursa sıgan kürü bişey yapar mı lafam cok karıştı yapıp yapmamam konusunda deneyenler lütfen yazsın
Sogan kürü
Rk805108 Canım ben 60 gün boyunca regl olamamıştım soğan suyu içtim 15 gün boyunca sabah akşam ılık içtim ve içeceğim zaman yaptım tazeydi bekletmedim, sonra bir regl oldum 1 ay sürdü neredeyse içimde ne var ne yok temizledi resmen tabi bu kadar uzun sürünce doktora da gittim noluyor diye, o kanama sürecinde tamda yumurtlama döneminde yumurtlamışım birde normalde pcos hastasıyım kendim yumurtlama göremiyorum destek almadan uzun sürüyor döngüm ben soğan suyunu bağlıyorum ve hacamat yaptırmıştım onun da şifasına inanıyorum inşallah bir sonraki döngümde hamile kalacağıma inanıyorum. Kesinlikle denenmeli soğan suyu bence
Ben hamile kalmadan önce sogan kürü yaptım hemde hiç aksatmadan.ama hamile kalma durumum sogan kürü ile olmadı.Cevremde duymuştum hamile kalan kişiler olduğunu.Benim sol yumurtaligim kapalı imis o yüzden olmuyormuş.Sogan kürünun zararı olmadığını düşünüyorum isterseniz deneyin.Size kalmış birsey tabiki.
Hamilelik öncesi ve hamileyken doktora sormadan kürleri uygulamayın herkesin bünyesi bir degil. Uygulayıp Hamile kalan da var yumurtalıklara iflas eden de var doktora dNısın derim nolur nolmaz
Rk805108 kesinlikle femara kullamdysanz yapmayın soğan kürünü düşüğe sebep olabılıyor
Prensesmelek bende öyle düşündüm hap kullanmadığım zaman yapıyım