Hilalasena Kızlar dün başlık açmıştım çok ağrılarım sancılarım var diye bugun de doktorum çağırdı geldik, plesenta aşağıdaymış rahme çok yakın dedi ama bebişle rahim arası 35mm miş risk taşıyoruz dedi 30+3üz bu durumu yaşayan var mı 🥺
Semilk05 Hilalasena 24. Haftadayım 22 fe öğrendim plesentanın Rahmi kapattığını Çok ağrılarım var diye bende gittim 28. Haftalarda düzelir dedi bi ihtimal düzelmezse doğuma kadar zorunlu sezeryan
Elid Hilalasena benimde oylediydi 3 tane doktor 28 e kadar donemezse daha da dönmez 37. Haftada zorunlu sezeryan olur dedi sonra doktor değiştirdim 36 ya kadar döner dedi ve gerçekten 36. Hafta acaip ağrım oldu nefes alamadım hemen doktora gittik doktor dönmüş dedi dönerken bu şekilde sanki dogummus gibi ağrı yapabiliyormus. Ağır kaldırma ilişki temizlik uzun süre oturma yasak kanama olursa hemen acile gitmemi söylediler. Uzanıp ayaklarinizi yukarı kaldırın siritinizi dik oturmayın uzandiginiz yerden kalkarken yan dönerek kalkın karnı sıkmayın demişti doktorlar.Çok şükür bişi olmadı 38+4 de Covid oldum bebiş etkilenmiş hareket etmeyince acil sezeyanla aldılar yoksa normal doğumu bekliyorduk.
Hilalasena Semilk05 evet öyleymiş sezeryan olması dışında herhangi bir problem yaratıyor mu ki benimde inanılmaz ağrılarım var
Semraaaaaa Hilalasena ben yaşadım o durumu canm doktur 34 haftaya kadar düzelir söyledi cinsel ilişki yukarı uzanma ağır iş eve süpürge tutma yasaklandı bol bol su içip dinlen söyledi hep takip etdi kanama olmadığı sürece korkma söyledi şükürler olsun 34 haftaya yukarı kendi yerine çıktı 1 gün sonra sezeryan olucam inşallah onda bebisin kilosu için olucak inşallah sizinde çıkar yukarı Rabbim evlatlarımızı sağlıklı huzurlu kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah
Semilk05 Hilalasena ben 3-4 gün önce doğuruyorum sandım ne alakaysa aşırı derecede ağrılarım vardı dayanılmaz hal alımca hastaneye gittim plesenta yüzünden dedi doktor kanaman da olabilir dedi. İlişkiyi ağır kaldırma vs herşeyi yasakladı
Nesli8998 Hilalasena şiddetli kanama yapabiliyor bende 24.haftada kahverengi lekelenme ile öğrendim 28de de feci kanamalar yaşadım yürüyüş ilişki yasak 32de AVM’de olmuş en son üstüm başım kan revan içinde kalmis haberim bile olmamış acile gittim en son o oldu şükür 36olcam haftaya sanırım doğum diyecekler
Nuray08 Banad dendi ama bibarayukari cikti tekrar inmişti 1 ay önce yarın kontrolüm var bende merak ediyorm son durumu umarim yukarı çıkmıştır.
Hilalasena Nuray08 bana da her hafta kontrol verdi yakın takipe alalım dedi umarım sizde yarın güzel haberler alırsınız 🙏
Hilalasena Nesli8998 benimde çok uzun zamandır lekelenmelerim vardı sebebi buymuş ama kanama olarak yaşamadım henüz inşallah yaşamaz. Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah sizde sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza 🙏