Nurcanben 2 günlük gelindim bana çocuk bırakıp bırakıp gittiğinde eşimle hiç özelim olmadı hiç güzel günüm olmadı baş başa bişey yapamadım bir aylık evliyken bn çocuğa bakmak istemiyorum çocuğuna bak dediğimde kavga ettik eşime onu annesi gile bırak sana başkası mı yok vs diye konuştu bnde babamı aradım gel al diye eşim bnden önce eşyaları topladı gidiyorduk eşim de gidiyor baktı sen nere falan dedi eşimde bn iki gün zevk için gtirmedim o kızı kaynanam a giderim bı odaya biz sigariz evde senin olsun eşya da diye bı tartıştı çocuk falan olunca torun sahibi de olma falan dedi 360 derece döndü kadn bir hafta hiç çıkmadım kızım kızım olmaya başladı sonra 10 yaşındaki kıza bırakıp gitmeye başladı çocuğu kız biseyde bilmiyor mecbur bakmak zorunda kaldım yine ama dayanamıyorm işte karşıma geciyo bn hamileykn baban yapardı ederdi diyo kendi bı gün demedi midem bulanıyordu kusar gelirdim geri devam ederdim yemek yapmaya yiyemezdim de aç kalırdım eşim dışardan alır gelirdi çok ağladım açım diye hamile halimle çok kötü konuştum o kadına hakkımı helal etmiyorum o ayrı konu ama sırf eşim için katalndim artık o da gözümde biter tek biseyde köle gibiyim çünkü yemek yaparım begenmezleer falan en basit dün canım tüm tavuk istedi derisi falan çıtır çıtır oluyor ya ondan yaptım bı gün önce de misafirleri vardı tava yapmışlar burun kıvıran kalktı evime geldim bişey için gitmem gerekiyordu çıktım ki pilav salata falan yapmışlar nasıl canım sıkıldı kadın hiç umursamiyor bugünde hiç çıkmadım daha birazdan giderim yemek yaparım evde bugün emin ol mutfağa bile girmemiştir daha bulaşıklar bile duruyordur acımıyoeum ama önceki gibi bulaşığı makinaya köy anne bn yemeği yapana kadar falan diyorum kalkıp yapıyor yapmazsa akşamın bulaştığını da bırakıp iniyorum ikisi yıkıyor umursamıyorum bnde