1ruyaaa Tugcealya ben gitmedim ama gitmek istiyorum en kısa zamanda muayene için eğer memnun kalırsam doğumu da orda düşünüyorum
Mlsblnsy limoncicegimFO evet doğumda orda olucak ben memnunum açıkçası son 12 gün kaldı eğer sizden önce doğum yapmış olursam yine bilgi veririm
limoncicegimFO Mlsblnsy 1 ocak 20 ocak arası olur doğum dedi bana doktor sizin doğuma çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah güzel bir doğumunuz olsun . Teşekkür ederim cevabınız için
cigdeeemm Talper devlette bora bey diye doktor mu var acaba ben bilge bey be dilek hanımı biliyorum sadece. Yeni mi geldi acaba?
Talper cigdeeemm bora bey bilge beyin yerine gelmiş bilge bey ayağını kırmış ama bu hafta başlıcaktı tekrar bilge beye gidicem artık
Mlsblnsy limoncicegimFO amin inşallah hepimiz alalım sağlıkla 🙏 doğum dönüşü bilgi ederim cigliyi düşünenleri
limoncicegimFO Nesli3504 10 bin 250 olmuş demişlerdi. Benim doktorum da dışarıdan geliyor can da yaptırıyor doğumu 6 bin hastane 7 bin de kendisinin aldığını sene sonuna kadar fiyat böyle olduğunu söyledi
Demetyfn Dnz35 sakın oraya gitme bende cok memnumdum doktorun yüzünden bebegimi kaybettim doguma gelmedii