Mammy123 Azra_ 850 tl sigorta varsa yoksa 1100 çıvarıydı galiba ben geçen gün yaptırdım 850 tl verdik normal ultrasondan hiç bir farkı olduğunu düşünmüyorum aynı cihaz zaten benim ilk gebeliğim insanı tedirgin ediyorlar yaptırmazsam bişey olursa diye düşünüyorsun ama aynı şeyi kadın doğum doktorun zaten görüyor para tuzağıymış onu anladım doktorumun söylediğinden başka ekstra bişey söylemedi zaten doktorumda dikkatlidir inceler iyice hiç bi ekstra fark yok yani
gbdl2023 Mammy123 merhaba ben yine bisey sorucam ama detaylıyı olup sonrasında doktorunuza kontrole girdiniz mi hem detaylı hem doktora randevu veriyorlar ya
Hafsa13 Mammy123 valla canım ebelerin ilgisi hastanenin temizliği gayet güzeldi normal doğum yaptım çok memnun kaldım hani kimi hastaneyi begenmiyo ya ben hiç kötü biseyine rastalamadim gayet iyiydi
Gozde1225 Melissadamla evet gördüm ama bu hiç bişey değiştirmez zaten biz sabahında eşimle gidip şikayet dilekçesi yazdık ve ordada belirttik cimere ve SGK’ya şikayette bulunucaz diye ardından bu paylaşım geldi… sonuç olarak doğumum yılbaşından sonra her şekilde kafalarındaki rakam 16 bin TL o yüzden hiç bişey değişmiyor salakca artışları var tek seferde 4 bin TL gibi …. Egepole zam gelse de asla bu şekilde gelmiyor Kİ bayadır da gelmemiş zaten üstelik öyle bi hastaneye …
Melissadamla Gozde1225 evet, egepol de hangi doktor var iyi bilmiyorum. Sümeyra tatarı duydum önceden egepolde çalışıyormuş şimdi kendine yer açmış yine egepolle anlaşmalıymış. Ben arzu hanımda yaptım ilk doğumumu çok memnundum hastaneden hiç memnun değildim şimdi 2. Olunca doktor değiştirme korkusu var
Nisagk HAR Muayene ücreti 230 ben gayet memnunum doktor bey çok bilgilendiriyor sizinle konuşuyor zaten tecrübeli bir doktor devletteymiş o kadar talep varmış ki yetişemeyip özele geçmiş sanırım içim çok rahat ayrılmıştım kasımın 1 inde yine gidicem.
babyse queenmerve ben gidiyorum, tüp bebek için tanıştık doktorum ile harika bir doktor, sadece bir doktor değil tedavi süresince birlikte ağlayıp birlikte güldük, şuan 6+6 hamileyim, sağlıkla olsun inşallah 🥰
Erolacelya Talper Ayşe hanıma gidiyorum ben çokta memnunum ama tabi bir özel gibi değil özel olarak Çiğli ekol de sadık sözdinler var mükemmel bir doktor oraya gidiyorum
S1_ Erolacelya ben de ekol hastanesi irfan özer e gidiyorum ama sadık bey sanki daha ilgili gibi memnun musunuz kaçıncı haftanızdasınız acaba
Erolacelya Helinozan cumartesi ve pazar günleri erken saatlerde e nabızdan kontrol edin randevu sıklığı daha fazla oluyor . Ben 10-15 gün öncesinden kontrol edip alıyorum 7 sinde yine randevumuz var
1ruyaaa Tugcealya ben gitmedim ama gitmek istiyorum en kısa zamanda muayene için eğer memnun kalırsam doğumu da orda düşünüyorum
queenmerve Tugcealya Ben medifemaya gitmiyorum ama orada Hatice Ermin diye bir doktoru tavsiye ediyorlar
limoncicegimFO Tgrafii Çiğli devlet hastanesinde kaç tane kadın doğum doktoru var aceba memnun musunuz doktorunuzdan.
Mlsblnsy limoncicegimFO evet doğumda orda olucak ben memnunum açıkçası son 12 gün kaldı eğer sizden önce doğum yapmış olursam yine bilgi veririm
Erolacelya S1_ ben çok memnunum gerçekten doktordan ziyade abi kardeş gibi irfan beyi bilmiyorum ama sadık bey çok iyi gerçekten