Ozlem_00 Merhaba kızlar ben 33 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 32+4 TE 2150 Gr dı bende 12 kilo aldım gelişimini desteklemek için badem ceviz meyve tahin pekmez süt muz özellikle her gün yemeye çalışıyorum ve tabiki kan ilaci vitamin damlasını ihmal etmiyorum sizin hamilelik nasıl gidiyor bebekleriniz kaç haftalık ve kaç kilo neler yapıyorsunuz kilo alması için sizler kaç kilo aldınız
bsra-25 Ozlem_00 29. Haftam da gitmiştim en son 1500 kg dı. Bende 55 kilo ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum. Şimdi 30+4 deyiz. 32. haftam da tekrar kontrolüm var.
Satiyeak Ozlem_00 en son 33+4 te gittim 2500 gr di. Suan 35+2yim hafta icine randevu alip nst ye baglanicam.bi kac gundur asiri canimi yakan genlesme hareketleri oluyor. Dirsegini sol alt karnima dayiyor o nasil bir sivriliktir canimdan can gidiyor valla. Yalanci sancilar basladi artik.sol alt karnima 30 saniyelik gibi bicak saplanmasi giriyor fenaaa. Kilo alsin diye özel olarak bisey yapmiyorum. Canim ne isterse yiyorum:)
CananDuru Ozlem_00 36. Haftada 2800 gramdı. Bende 7 kilo almisim toplam. Artik haftalik gidiyorum Kontrollere 2 gun sonra kontrolum var 37 haftalik oluyorum
merveaslannn 29 haftalığız şuan. Geçen hafta doktora gittim 1450 gr dedi. Ben 63 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum
Ozlem_00 Ahuum son zamanlarda kilo alımı hem bebek için hemde anne için oluyor ama napalım sağlıklı olsunlar da kiloyu veririz inşaallah rabbim hayırlısı ile kucaklamayi nasip etsin
Ozlem_00 bsra-25 sizde fazla kilo almamışsınız bebeği keseyi göğüs büyümesi kan hacminin artması düşünürsek aslında hep bebek ile ilgili rabbim hayırlı ile kucaklamayi nasip etsin hepimize
Ozlem_00 MelikeGngr ne güzel bişey kalmamış sizinde benimde biran önce o haftalara gelse keşke çok zorlanıyorum hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Ozlem_00 Satiyeak bende canım ne isterse yiyiyorum ama yinede az buçuk sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum sizin kız mı erkek mi benim kız hep sağ tarafta hareket ediyor
Dide41- Valla 58’le hamile kaldım 54 düm şu an ben kilo almıyorum bebek alıyormuş benim.🤭 Bebişe gelince en son 18 haftalıkken gittim 17 cm 245 gramdı :) Şu an 21+1’iz. Perşembe kontrol var bakalım kaç cm kaç gr oldu :)
Ozlem_00 Dide41- ne güzel Masaallah keşke bende öyle olsaydım ama olsun veririm inşaallah sağlıkla gelsin de