zdemKln 21 haftalık hamileyim. Hergün hiç aksatmadan 30 dakika yürüyorum. Çok iyi geliyor. Normal doğuma yardımcı olur mu sizce? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Muhasebeci zdemKln şimdiden yürü canım ilerledikçe uzun süre yürüyemiyorsun belin öyle bir ağrıyor ki anlatamam bende senin gibiydim uzun süre yürüyorduk eşimle...
Gokcem zdemKln bende senin gibi düşünerekden 20haftalıkken yürümeye başladım normal Doğum istiyorum ama doktor da normal Doğum diye diye kendini zorlama bu kez erken Doğuma sebep olursun dedi ben yarım saatten fazla yürüyorum canım 1-2 saat 😊
Maviss35 Daha erken değil mi 😅 ben 33 haftalıktım doktorum başla yürümeye dedi her gün yarım saat dedi
deletedmom947 Maviss35 erken mi? Benim doktorum ilk gittiğim randevudan beri yani 6. haftadan beri yürü diyor bana😂
deletedmom947 Gokcem kesinlikle bende de oluyor sanki yürüdükçe karnım geriliyor gibi hissediyorum🤷🏻♀️
zdemKln Seyma18 😂aklına getirmemeye çalış:) o zaman unutuyosun aynı dert bendede çok sık geliyo malesef
mhtp18 Seyma18 aynen ben de bu yüzden yürüyüşten sogudum 30 haftaya kadar yürüyordum 3 haftadır yürüyemez oldum dısarda bu yüzden 😔
Seyma18 zdemKln valla aklıma gelmese bile ayakta olunca baya baskı yapıyor artık o yüzden zor oluyor bı tek avmde yürüyüş rahat oluyor 😊
Maviss35 deletedmom947 vay be 6. Haftadan beri mi benimki niye geç kalmış söylemeye acaba o zaman 🤷♀️ Ama önemli olan son ay bence doğum için tabi ilk zamanlar belki kabızlığa gaza falan iyi geldiği için yürü demiştir doktorun
deletedmom947 Maviss35 ben kilo almaktan çok korktuğum için hep yürüdüm şuan 24. haftadayım hiç ağırlaşmadım çok şükür. Fıldır fıldır geziyorum😂 Yani bence en başından beri hep hareketli olmak gerekiyor