Hanımlar bebeğin kesesi ve usg görüntüleri ile tahmin yapan herkes erkek bebek dedi. Hatta boyama tekniği ile cinsiyet tahmini yapan biyolog bir kadın da erkek dedi. Fakat 3 doktora gittik 3 ü de kız dedi. İşin garibi ben en başından beri erkek gibi hissetmiştim. Şimdi kız bebek sahibi olarak hazırlayacağız kendimizi ama hala ufak bi şüphem var. 3 doktor da yanılabilir mi sizce? Bu arada 19+0

NurGns bence doktorlar yanılmaz canım Allah’ın hakkı 3tur ama yinede istersen 4.olaraj bir başka doktora da gidersin kafanda şüphe kalmaması için

NurGns erkek hissetmeniz nasıldı örnek verir misiniz bende 15 haftalığım doktor söylemedi bişey görümedim dedi de merak ettim

NurGns bütün hurafeler, belirtiler erkek dedi. Boyama tekniğiyle cinsiyet tahmini yapan kişi de erkek dedi. Ama kızım oluyor ☺️ ben yanılma olacağını sanmıyorum. Sonuçta herkes tahmin söylüyor. Doktorlar ultrason cihazıyla bakıyor.

NurGns bebeğin kesesinden nasıl biliyolar bacım erkek veya kız olduğunu orayı da söylermisin zahmet olmazsa merak ettim

Aysenur426868 sanırım kese fasülyeye benzer yapıda ise erkek, yuvarlak ise kız oluyor

Deletedmom_12 valla bilemiyorum artık 22. Haftada detaylı ultrasona gidicez belki orda netleşir

Aysenur426868 yani o hisle ilgili belirti filan değil. Ben rüyamda 2 kez erkek bebek doğurduğumu gördüm 1 kere de yusuf ismini koyduğumu yani muhtemelen etkileyen bunlardı

NurGns 6 aya kadar 3 doktor kesin erkek dedi detaylı da kiz olduğunu öğrendik şimdi doğumuma Bi kaç gün var herseyi kiz olarak değiştirdik kısmet 😊

42779 ya pipi fotosu vermişlermiydi ya da gösterdiler mi

42779 çok ama çok ilginç :) erkekte yanılma olmuyor diye biliyordum maşallah Allah hayırlı etsin ☺️ bendede erkek dedi cuma detaylıya gireceğim ama değişeceğini sanmıyorum

eserce05 gören herkes senin karnın erkek karnı diyor o ayrı tereddutte bırakıyor ama detaylıya güvenerek herseyi yaptım hazırladım artık kader Allah neyi nasip ederse yeterki sağlıklı olsun sizinde hakkınızda ne hayırlıysa öyle olsun sağlıkla gelsin tam vaktinde inş 😊

Siem24 aslında gördük gösterdiler ama o değilmiş bende çok şaşırdım

42779 kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptınız

Deletedmom_12 ben doğuma kadar da kız hissetim ama erkek oldu ki hep doktorlar erkek dedi yani öyle hep içe doğan çıkmıyor😂😂😂ikinciyi erkek hissetim erkek olacak😂😂😂