Ebru_hasan Paradisee21 ay bende haftaya 12 olucam inşallah bende ogrenirim ya benim muhtemel doğum Nisan sonu Mayıs başı gibi
2Mucizeveannesi Benimde ikinci sezeryan olacak Nisan 20 de doluyor haftam muhtemelen ondan önce doğar inşallah cinsiyetimiz belli değil bizimde daha tahmin bile yok bugün 13hafta olduk.
momofprincess1221 2Mucizeveannesi ikinci sezeryan kendinizmi istediniz veya dokror simdiden sezeryan olacaginimi söyledi . benimde ilk sezeryan oldu ondan soruyorum
Beri_ilhan Paradisee21 benim de Nisan 20 den sonra sezeryan olacam mecburi 2. Gebeliğim olduğu için. Doktor 12+0 da kıza benziyor dedi. Diğer kontrolü bekliyorum kesinleşmesi için🙂
2Mucizeveannesi momofprincess1221 ikinci zaten sezeryan olur siz sezeryan sonrası normal doğum( ssdv) istemezseniz ki o da özelde olur devlette normal doğum yaptirmazlar diye biliyorum bende ikinci sezeryan dikisi nasıl oluyor aynı yerden mi oluyor onu bilmiyorum sizin bu konuda bilginiz var mı
momofprincess1221 2Mucizeveannesi benim doktorum normal dogum da olabilir dedi . ben almanyada yasiyorum belki burasi ve türkiye farkli olabilir bilmiyorum. bildigime göre ikinci sezeryan ayni dikislerden oluyor . normal dogum yapanlar hemen hareket edebiliyorlar . sezeryan daha zor diye düsünüyorum . RABBIM hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimize kavusalim insALLAH amin🤲
Zatiye Nisanın ilk haftası Erkek. 👼🏻 ikili taramada belli oldu net olsun diye 14. Haftayı bekledik. Sonuç oğlumuz oluyor. Sağlıkla gel paşam ❤️
2Mucizeveannesi momofprincess1221 tabiki normal doğum imkanınız varsa denemeniz çok güzel benim zorunlu sezeryan olur normal doğum yaptirmazlar bide kızım ters ti ilk dogum ondan sezeryan oldu belki bundada yine ters olur dönmez belki doğum kanalına her doğum çok özeldir sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim ama benim sezeryanda sütüm hiç olmamıştı bunda da öyle olur diye çok korkuyorum .
momofprincess1221 2Mucizeveannesi benimde ilk dogumda bebek tersti ama yine aynisi olacak diye bisey yok dedi doktorum . benim sütüm gelmisti. ALLAH yardimcimiz olsun canim
El123 Halimekinali123 tahmn yuruttumu doktorun benmkı cok ugrastı ama ınatcı dedı kızım sordu defne mı ömer mı kardesm bence ömer dedi bakalm nasp 10 gun so ra bıdaha gdcem🙈