mirzam04 Paradisee21 13+5 erkek dendi çarşamba günü 15 haftalık olucam kontrolüm var bakalım hayırlısı
momofprincess1221 Nuray1ilayda hayir belli degil persembe günü doktora gidecegim belki ozaman örenirim .sende bellimi
Bettuss_123 Paradisee21 doktorum 20 nisan doğumun ama nisan ayı itibariyle biz bekleyelim dedi. Bugün 13+5 ve ben çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor sanki 😍
Dfn_1303 13+2 haftalık tahmini doğum tarihi 20 nisan 😃 4 gün önce gittim muayeneye erkek gibi dedi. 😃 1 ay sonra muayene var o zaman net olur.
Tugcesena Dfn_1303 merhabaa aynı dönemdeyiz belirtlerniz neler acaba? Bebeği hissetmediğmiiz için ben çok tedirgin oluyorum 😞
MinelHaapy Beybix Daphnee bende dün gittim 12+3 sadece tahmin olarak net değil ama kıza benzettim dedi 2 hafta sonra bidaha gidicem bakalm 😍kız bebeklerde cinsiyet bakarken çok yanılma oluyormuş ama
Daphnee MinelHaapy evet ben de 16. Haftaya kadar net bir şey söylemesini beklemiyorum zaten doktorun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah o yeter 😇
Esmacankaya_8064 Benimde 15+1 bugün doktorum kız olabilir dedi ama emin olamadım 9 Nisan doğumum gözüküyor 🥰
Beybix Bugün gittik ve cinsiyeti öğrendik arkadaşlar prensesim geliyor 🌸🥰 şükürler olsun rabbşm hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Elifengin 24 nisan görünüyor doğum inşallah rabbim nasip eder🤲🏻 12+4 te ikilli teste 95% kız demişti. Cuma günü serklaj olcam inşallah bebeğimi kucağıma nasip eder rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
[silindi] Paradisee21 14 haftamda gittim kıza benziyor dedi bugün gittim 16+2 yiz %100 kız dedi bacak arası boş üç çizgi var çok detaylı göründü 🌸
Papatyaa06 Canım bende inşallah Nisan gibi dogum yapıcam şuan 13 haftalık oldum , ve cinsiyetimizi de öğrendik oğlum oluyor çok güzel duygu🥰🥰