Zumra-betul Madameatalay benim de ilk kızım 8 Nisan da doğdu şuan 3 buçuk yaşında şimdi ikinciye hamileyim oda Nisan a denk geliyor.
jcwh03 @Zey1411 merhaba bende 16+6 gebeyim cinsiyet önce kıza benziyor dedi sonra kesin erkek dedi bu arada doğum tarihini doktor mu söylüyor biz hiç doğum hakkında konuşmadık ben telefondan hesapladım uygulamadan 12 Nisan gösteriyor doktorlar şimdiden söylüyor mu
Sinrm Bendim doğumum da Nisan 18 geliyor yarın cinsiyeti öğrenmeye gidicem nasipse umarım hepiniz çok güzel vir doğum geçirir evlatlarımızı sağlıkla kucağınıza alırız ☺️✨
jcwh03 @Zey1411 anladım sağ ol canım doktora göre değişiyor galiba biz hiç doğum hakkında konuşmuyoruz
Zeynepaydin20 Paradisee21 nisanın 7 si olarak görünüyor doğumum benim minik prensesim olacak allah izin verirse 🥰
jcwh03 @Madameatalay 11 haftalıkken ikili testte kıza benziyor dedi sonra 16 haftalıkken gittik cinsiyeti belli kesin erkek dedi bacak arasını gösterdi
laviniia0 Duygumut benimde Nisan 9 da inşaAllah ama cinsiyet belli değil, erken diye bana söylememişlerdi 😢
El123 Halimekinali123 bnde oğrendm canm pazartsı gunh doktora gttm bak buda pipisi dedı bızımde hayrlısıyla bı kızmız var bıde oğlumz oluyo saglkla gelsnler ınslalah😍
Halimekinali123 El123 aaa ayni bizdede öyle canm benimde kızım var simdide bir oglumuz olucak insallah ama degismezse tabi rabbim.iki duyguyuda tattiricak insallah hadi hayirlisi bakalim cok sevindim sizin adiniza😍❤
Eylb_ bebis_9891 günümüz aynıymış banada doktor böyle dedi heyecanla bir sonraki randevuyu bekliyorum 🌸🌸🌸🧸🙏🏼