minikbezelyemmm Canım yarın gideceğim 15+3 cinsiyeti öğrenebilir miyim bilmiyorum çok merak ediyorum 😊
Madameatalay minikbezelyemmm valla bana göre iyiydi. İlk doğumumu da Nisan da yaptım. Şimdi yine kısmetse Nisanda doğuracağım🤭
El123 Halimekinali123 hahrlı ugurlu olsun canm cok gcmş olsun bnde 13 haftalkken gıttim erkege benzıyo dedi yarna randevu aldm bakalm bana ne dcek ♥️
didemburakasellen Henüz beli değil. sanırım göstermeyecek :) nisan ayına denk gelıyor 17-18 gıbı aynı anda dogum yapacagımız kısıler varmıdır :) ısım olarak fıkırlerınız varmıdır kızlar. 4.ayım bitti
Nisa52 didemburakasellen benimde nisanın 18 gözüküyor inşallah hayırlısıyla doğumlarımızı yaparız.Doktorum kıza benziyor dedi
didemburakasellen Nisa52 ayyyyy cok heycanliiii desene canım sağ Salim gelsin minnoslar ❤️🧿 bizde bugun belli oldu pazar parti yapcaz ama bana demediler cinsiyetiniiii
Mel05 Paradisee21 nisan sonu normslinde sma ikinci gebrlik ve arada 2 yil dolmadigi ockn erken alincak nisan basi gibi. Allah kismet ederse erkek dedi dok.
Zumra-betul Madameatalay benim de ilk kızım 8 Nisan da doğdu şuan 3 buçuk yaşında şimdi ikinciye hamileyim oda Nisan a denk geliyor.