Dilaraortacc1 _zynp1 aslında haftaya alaka yok karnını sürekli nemli tut yani kurumasın ve kesinlikle kasıma kasidikca yarılır bana doktorum kurudukca daha çok çatlarsin demişti bi de şöyle bisey var vücut yapısıyla alakalı neler yaptım ama her yerim catladi şimdi doğum yapalı 40 gün oluyor yavaş yavaş toplanıyor catlaklar
Mazra _zynp1 ben 6. Haftadan itibaren kullanmaya başladım şu an 31+4 haftalığız. Bio oil kullandım. 2 haftadır lierac çatlak önleyici jel kullanıyorum.
Aysunercan _zynp1 ben lireac bebek vazelini ve Hindistan cevizi yagi kullaniyorum simdilik catlagim olusmadi 30. Haftamdayim ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum🙋♀️
Uyuyanguzel Dilaraortacc1 _zynp1 tamamen genetik devamlı krem kullanmıyorum arada kullandigim halde hic çatlağın olmadi şimdiye kadar 37 haftalık hamileyim anneminde olmamış genetik yani
Sumeyy3 Mazra bende kullandım bio oil doğuma 3 hafta kala bi anda çatladım yani kullanıp kullanmamakla oluyor bol su tüketin sadece genetik bisey desem değil annem de çatlama olmamış bende oldu halbuki hamile olduğum ogrendigim anda baslqdim kullanmaya sürekli nemli birakiyordum olmadı inşallah sizde ise yarar
Patricia ikimelekannesii22 kesinlikle katılıyorum. Tamamen ısri bişey. Ben sadece hakiki kantaron yağı sürüyorum nemlensin diye
CansuDRY ikimelekannesii22 İllaki genetik yanı var ama genetik deyip geçmek doğru değil. Annemin çatlaktan karnı görünmüyor, berbat kuru bir cildim olmasına rağmen karnımda hiç çatlağım yok.(3 doğum yaptım.) Karnımı gayet iyi yağladım düzenli olarak. Göğüslerimi hiç yağlamadım, onlar fekaket çatladı. Yani yağlamasam karnım da çatlardı.
Cikitabanana _zynp1 ben 3. Ayımda başladım hemde hergün sürdüm ama faydası vücudun iç kası esnemeye müsait değil ise çatlıyon
MerveKaraduman Ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri banyodan sonra tüm vücuduma hindistan cevizi yağı sürüyorum şuan 33. Haftadayim çok şükür bir çatlaklık yok :)
Papatya1997 _zynp1 çatlağı seven bır tek benım galıba 🤭🤭🤭 bebegımın hatırası dıyorum ben onlara Ilk çatlamaya başladığımda çok mutlu olmustum bebegım büyüyor dıye düşünmüştüm 😂😂 Hatta bu gıttımde doktorum çatlamışsın dedı bende evet ben sevıyorum onları dıyınce gülmüştü bana 😂😂😂
Sevilay06 Papatya1997 Tatlı bir düşünce taktir ettim sizi maalesef ben cok hosnut değilim ama yinede kendime sorun etmiyorum benim icin olmasa daha iyi ama sizin yorumunuzuda begendim 🥰
CansuDRY Papatya1997 Doğumdan sonra genişlemiş bir vajina, sarkmış ve yağlanmadığı için çatlamış göğüsler, elmacık kemiklerimde melazma, gayet yeterli hamilelik hatırası olarak.🥲 Göbek çatlakları eksik kalabilir benim için. Nitekim çatlamadı şükür.😅
Cagmer _zynp1 ilk aylar susam yağı kullandım 2 aydır kakao yağı kullanıyorum 31+3 olcaz bu gece hala çatlağım yok inşallah olmaz da🥰
Taricat _zynp1 araştırmalarıma göre eğer cildiniz çatlamaya müsait bir ciltse ne kadar ürün kullanirsaniz kullanın çatlıyor . Tamamen sizin cildinizle genetiginizle alakalı bir durum yani . Kimisinin hiçbir şey kullanmamasina rağmen çatlamaz kimisi bir sürü ürün kullanır çatlar… Çatlamaya meyilli cildiniz varsa kullanılan ürünlerle sadece bunu minimum hâle getirebilirsiniz , belki . Benim çatlaklarım çok mesela karnımda kalcamda bacaklarımda :') onları artık sevmeyi öğrendim bebişlerin bize bıraktığı hatıra niteliğinde izler 😌
Udu _zynp1 naparsan yap çatliyacagi varsa çatlıyo bio oille resmen yıkanıyodum günde belki 4 5 defa suruyodum sonuç parça pinçikim 🤣
Aysgul_cn Herseyden önce genetik bir durum bizler yinede önlem alıyoruz olursa can sıkacak birşey yok bence. 33+2 deyim bana kalırsa nemli tutmaya bak ilk başlarda bebe yağı kullandım sonra karnım çıkmaya başlayınca vazelin kullandım henüz birsey yok olursada canımız sagolsun 🌸
Imu _zynp1 en başından beri ne bulduysam kullanıyorum. Bol su içiyorum. Kurumasına hiç müsaade etmiyorum 36.haftadayım fakat haritadan beterim. Önlem almasam nasıl olurum bilmiyorum da vücut yapınızla alakalıı
Nz27 _zynp1 vala hiccc bakma ole seyler yalanmış bende bio oille basladım 4. 5 ayımda sükür iyi gidiyordu herseyyyy taaakiiii 33+4 girdim bi kuruluk popomda sırtımın alt kalınlaşan yerlerinde karnımda kaşındı ayy iki gündür kaşıntılar yatırmadı beni resmen sinirlerim bozuldu geceleri zaten uyuyamıyorım yanlarım kurudugu icin hangi yanıma yatınca batıyordu bugun acile gittim catlamaya baslıcan kaşıntışarın o yüzden dedi gerekirse iki dk bi yag ve vazelin önerdi yeterli o kısımları kuru bırakma yaglı görünsün her daim dedi cnkü canımı acıtıyordu yanlarıma yatmaktan batmaya basladı bide kuruyunca cile cektim baya yani naparsan yap varsa vücut yapında catlıyon Rabbim baska dert vermesin ne diyelim çok şükür olsın bunlarada gecer elbet onlarda hepimizde kalmaz umarım :)
Sadiyekrkc _zynp1 istediğin herşeyi yap olcak olan oluyor 5.aydan itibaren yağ kullandım bio oil hiçbirşey olmadı yani çatlamadım suan doğuma 9 gün var ve ben çatlamaya başladım🤷🏻♀️
Satiyeak _zynp1 valla ben uni baby anneler icin catlak yagini aldim 3. Ayimda hergun de surmedim usendim. 35 haftaligim. Sadece dus sonrasi suruyorum. Suan 0 catlak. Derinin esnekligi ve genetikle alakali