Gamselllaaaaa Merhaba çalışan anne adayları 32. Haftaya kadar nasıl dayandiniz 24. Haftamdayım ve coook zorlanıyorum. Sizin nasıl geçiyor?
Hulus Gamselllaaaaa ben erken dogum riskim olmasa 37 ye kadar bile giderdim valla çalışırken insan çok daha iyi hissediyor kendini bence 😊
Ayse_gul11 Gamselllaaaaa bende öyleydım ama Bi şekilde dayandım A101 de çalışıyorum ve sadece tek bir iş yapmıyordum kasa ve raflara mağaza düzenine de bakıyordum
Mucizebebek2 Gamselllaaaaa 10 haftaligiz ben suanda bile çok zorlanıyorum nasıl geçecek vakit bilmiyorum yarın pazartesi diye içim kan ağlıyor
semirra Hulus aslinda haklisin evde kalinca daha cok insan kendine bakiyor ne olduu ne bityi halbuki caliisnca uunutiyorsun
teachering06 Sırf doğum sonrasına aktarabilmek için zar zor 35+2ye kadsr çalıştım ama nasıl bunaldığımı bir ben bir Allah bilir…
Ozlemmisss Mucizebebek2 hjaja sen bensin 😄hamile oldugumu ögrendiğim an çıktım valla belimde fıtık vardı ayakta otobüste falan duramıyordum normalde de duramıyorum sabit kalınca çok kötü oluyor belim her sabah 1 bucuk saat yol çekemedim çıktım
mavininhertonuu Gamselllaaaaa 24den sonra 2 kere 1 ay rapor aldım 29dayız 2. Raporumdayım sonra doğum izni inşallah, ben çok zorlandım ve sancılandım bende marketteydim. Arkadaşım 3 aylık gebe 1 ay rapor aldı bi kız gebeliğini öğrenir öğrenmez rapor almaya başladı falan ben çok bile çalışmışım diyorum
Kelebekygt21 mavininhertonuu aldığınız raporlar doğum sonrası alınacak olan raporu etkiliyor mu peki ?
egemomss Bende market sektöründe çalışıyordum 5.haftadan itibaren rapor aldım, 32.haftada doğum iznine ayrıldım. Şuan 34.haftaya gireceğiz.
Seyma0323 Bende o haftalardayken her gün şikâyet ediyordum🤦 ede ede 32 haftaya geldik, salı günü inshAllah rapor alıcam
Cikitabanana Gamselllaaaaa 35. Haftama girdimmm ve inan gitmiyor. Aslında rahat çalışıyorum emniyette çalışıyorum amirlerim gel git istediğin saat diyor ama inan yürümekte zorlanıyorum. Özellikle ayaklarım öyle ödem tuttu ki oralar acıyor bu hafta bakacağım eğer yürüyemezsem ayrılacagım aman 37. Haftaya daha 2 hafta var o zamana dek😂 biterim
Cikitabanana 55B 32. De çalışacaksan çalışır raporu alcaksın. Ama yok benim gibi 32. De çalışır raporu alıp 35.e gelince agrın coksa calısamaz raporuna çevirebiliyorsun
Sibelcvn Gamselllaaaaa Allah yardımcınız olsun çok zorlamayın kendinizi bence rapor alın izne çıkın bebeğiniz için de sizin için de daha iyi olur bence. Ben 37de çıktım 1 hafta önce homeoffice evde çalıştığım için sorun olmuyordu ama dışarda çalışsaydım mutlaka çıkardım erkenden duramazdım heralde
Mus_mutluu İkiz hamileyim 27+4 artik çok zorluyor işe gitmek işim masa başi ama geceleri uyuyamiyorum sabahlari zor uyaniyorum
Kademelif Mus_mutluu ben de ikiz hamileyim 34+3deyim ama her an tetikteyim artık çok fazla büyüdü karnım
Sevim2211 Bende şuan 33. Haftadayım devam ediyorum işim masa başı olduğu için 36ya kadar çalışmayı planlıyorum. Kalan yıllık iznini alıp 37de net doğum iznine ayrılmak istiyorum tabi durum ne gösterir bilmiyorum. Ağırlaşmaya başladım çünkü artık
Saheser Sevim2211 32. Haftadan sonra yıllık izin alınmıyor diye biliyorum ayrılacaksan doğum iznine ayrılacaksın başka bi alternatifin yok
Tgcsrc Sevim2211 Sevim2211 32. Haftadan sonra yıllık izin alırsan doğum sonrası iznine eklenmiyormuş yönetmelikte öyle yazıyor
Nesli23 Sevim2211 kamu da mı çalışıyorsunuz çalışır raporu aldıktan sonra kullanılan yıllık izinler doğum sonrasına aktarılmıyormuş bilginiz var mı
YeniBirMom 17+ 3 deyüm masa başında çalışıyorum fazla oturunca agrılarım oluyor dayanamıyorum diyip çıkıyorum işlerimi bitirip çok şükür anlayış gösteriyorlar. Dayanabildiğim yere kadar dayanıcam artık
Imu Gamselllaaaaa 32 de çalışır raporu aldım. Ama bi ara çok tereddüt ettim iyi ki almışım. 36 bile bitmek üzere 10 gün sonra izne ayrılıyorum. Eğer sağlık problemin yoksa mesleğiniz ne bilmiyorum ama işiniz ağır değilse bence sabredin 🥰
egemomss Gmzekerr 2 farklı doktordan aldım 2′şer ay. İşimin yorucu olduğunu söyledim verdiler. Zaten yılda 40 gün rapor hakkım var onu da kullandım. Gebelikte sorun olmuyor veriyorlar genelde. 6 ay alabiliyorsun diye biliyorum.