burcuozturk Şoktan 30 tlye gilette almıstım iyi marka die berbat kesmiyo resmen genitsl bölge içn keskin bildiginz jilet varmı acaba??
Mom534545 burcuozturk bende yeni sipariş verdim hepsi buradan Venüs breeze 24 liraydı galiba bakalm gelsin deniycez
mihrimahsultan burcuozturk bende burda okuyup gilette venus aldim yani bir jilete göre iyi gerceten pürüzsüz yapiyor
Meray Nisamert niye bu kadar herşeyi ciddiye alıyorsun canım sorunlu musun allah kocana doğacak çocuğuna sabır versin. Amin
Deletedmom34 Meray Kocasını çocuğunu ne katıyorsun ki sen şimdi. Kadın bir şey somruş çocuk gibi cevap vermişsin bide üste çıkıp hakaret boyutunda konuşuyorsun. Doğmamış çocuğunu niye katıyorsun ya Allah sana da akıl fikir versin o zaman
Duranb Meray ne kadar patavatsizsiniz hanimefendiyi tanimiosinuz bile bir mesajdan neler cikiraiosunuz !!! Edep yahu
Meray burcuozturk hamileyken bi ara uzun bi süre temizleyememiştim eğilip o zamanlar düşünmedim değil 😁
Deletedmom34 Meray İstediğime avukatlık yaparım. Sende komedyen misin de espiri yapmaya çabalıyorsun ?
Deletedmom34 Meray Kendimi senin için yoramıycam seni muhattabım bile sayamam seviyen o kadar düşük. He canım he