• Öneri
  • Koku takıntısı olanlar

mikaa lcw melo cok guzel kokusu her magzasında var

Sila66 bea beauty nin saç parfümünü kullandınız mı ? Kalıcı mi sizce?

mikaa sac spreyını kullanıyorum gayet guzel kokuyor da kalıcı degıl pek baska bı marka daha kalıcı oluyor

mikaa bargello parfümün kokusu çok güzel onu kullanıyordum hamileyken kullanamıyorum kötü geliyor

Sila66 hamilelik böyle eşinin bile alamadığı kokuyu alıyorsun o derece 🤣🤣

mikaa Uygun fiyatlı parfümlerde malesef kalıcılık pek mümkün olmuyor. Pahalı parfümlerde de az miktar sıksanız bile gün boyu kokusu kalıcı oluyor. Hem parfümün kullanım süresi de uzuyor. Ben sigara kullanıyorum, ona rağmen arkadaşlarım yanlarından geçtiğimde parfüm koktuğumu söylüyor. Sabah bir fıs saçıma bir fıs boynuma bir fıs da bileğime sıkıp ovuşturuyorum. Bvlgari, Burberry ve D&G bu markalardan çok memnunum, tavsiye edebilirim.

mikaa zara nın parfümleri gucci dior gibi markaları birebir taklit ediyor ben kullanıyorum cok güzel bende cok takıntılıyım

Sila66 iyi ki de olmuş burnum kapalıydı fazla koku alamıyordum eşim dalga geçiyordu ben şimdi iyi alıyorum eşimle dalga geçiyorum 😂🤣🤣

mikaa rose cashmere guzel kokuyor kalıcı ama pahalı uygun dusunuyorum parfüm oyle kalıcı olan yok yanı

Canim tam da şu an bath and body works internet sitesinde ve mağazalarında indirim var. Bildiğim kadarıyla mağazası cok yok istanbul istinye antalya 5m migros ve Ankarada var. Kokularını ben çok beğeniyorum. Buyuk boy vücut spreyleri uzun süre gidiyor. Ben gelen zamlardan sonra parfümleri az az kullanıyorum:)) bu spreyler cidden çok hoş. Kokusunu bilmediğim çeşitleri bile kör alış olarak sipariş ediyorum denemeden :)) daha yeni bir tane aldim bekliyorum kargoyu. İlgilenirsen bir iki çok beğenilen cesidinin adına bakıp tekrar yazarım.

Nomame pahalı parfümüm var ama sadeve dışarı çıkacaksam sıkıyorum onu, evde istiyorum ki günlük sıkacagım bitirip bitirip sürekli alacagım bir parfümüm olsun , ama karar veremiyorum, litlle black dreese takmıştım ama kalıcı degil maalesef