• Öneri
  • Koku takıntısı olanlar

Kızlar parfümünüz nedir? Ugun fiyatlı aynı zamanda kalıcı parfüm öneriniz var mı? Saç parfümleri kalıcı mıdır sizce? Evde de hep güzel kokmak istiyorum, kokum oda da kıyafetlerimde kalsın , ama hangi parfümü kullanacagımı bilmiyorum o etkiyi ala bilmek için. Önerileriniz var mı?

mikaa ben tom ford olan bütün parfüm çeşidini kullanıyorum asla kokusu geçmiyor biraz tuzludur ama efsane kokarsın

Ahuum bende aksine daha çok sürmek istiyorum😅

Ebrumurat123 avon incandense in kalıcılıgı orta, siz dediginiz parfümün kalıcılıgı nasıl?

mikaa lcw melo cok guzel kokusu her magzasında var

Sila66 bea beauty nin saç parfümünü kullandınız mı ? Kalıcı mi sizce?

mikaa sac spreyını kullanıyorum gayet guzel kokuyor da kalıcı degıl pek baska bı marka daha kalıcı oluyor

mikaa bargello parfümün kokusu çok güzel onu kullanıyordum hamileyken kullanamıyorum kötü geliyor

Sila66 hamilelik böyle eşinin bile alamadığı kokuyu alıyorsun o derece 🤣🤣

mikaa Uygun fiyatlı parfümlerde malesef kalıcılık pek mümkün olmuyor. Pahalı parfümlerde de az miktar sıksanız bile gün boyu kokusu kalıcı oluyor. Hem parfümün kullanım süresi de uzuyor. Ben sigara kullanıyorum, ona rağmen arkadaşlarım yanlarından geçtiğimde parfüm koktuğumu söylüyor. Sabah bir fıs saçıma bir fıs boynuma bir fıs da bileğime sıkıp ovuşturuyorum. Bvlgari, Burberry ve D&G bu markalardan çok memnunum, tavsiye edebilirim.