Panioku kuzum bizim ileri hız %8 normal morfoloji 0. Bence senin hamile kalabilme durumun var ileri hızı çabuk düzeliyor morfolojinizde %5 hamile kalmanız için yeterli sperm sayınızda yeterli burada neler okuduk Allah vermek istedikten sonra veriyor balım. İleri hızınızıda yükseltmek için ceviz, fındık, keçiboynuzu özü, bitter çikolata, muz vs gibi takviyeler kullanabilirsiniz araştırın netten düzenli kullansın eşiniz 3 ay. Eşinizin hiç kendini kapatmasına gerek yok benim eşimin sonuçları daha kötü şöyle söyleyim sizin gebe kalma durumunuz var ama benim mucize olmaz ise yok. Çünkü zor düzelecek olan şey morfolojidir. Sizinki de gebe kalmanız için yeterli seviyede tek sıkıntı ileri hızı onuda takviyelerle halledersiniz endişelenmeyin😊 ama üroloji doktorunuza sorun varikosel varmı yokmu? Bu sonuçlarda genelde oluyor. Eğer var ise ameliyat ile %80 ı düzeliyormuş benim eşimde ameliyat olacak 1 ay sonra inşallah düzelir🙏🏼Sıkmayın canınızı herşey Allahtan gelir vakti zamanı vardır Rabbim kısa zamanda evlat sahibi etsin inşallah sizi🫶🏼 16 aydır evliyim dört gözle bekliyoruz ilk günden beridir ama sebebi varmış demekki daha anne baba olmaya hazır değilmişiz Rabbim böyle uygun görmüş. Bazen umutsuzluğa kapılıyoruz ama unutuyoruz ki bekleten herşey daha güzel olur 😊