Muhasebeci Senzeliha daha ufak canım 30lu haftalara gel o zaman bak sen harekete resmen içine sığmıyor insanın deriyi nasıl geriyor anlatamam...
Muhasebeci Korkmazsevvaal daha çok sertleşecek canım daha sonra içine sığmayacak ha deldi çıktı ha çıkacak diyorsun...
Muhasebeci Korkmazsevvaal sende sağol canım ama kramp var girerse ya da karnın daha çok sertleşirse gene Dr una gidince sor içinde kalmasın gene. burada yazılanlara bakınca ben sorma gereği duymadım ilerledikçe daha çok sertleşiyor.
Korkmazsevvaal Muhasebeci sorarım canım haftaya gidicem. bide canım şey sormak istiyorum akıntım iki gündür sulu şeffaf bi vaziyette acaba bu konuda bi fikrin var mı.Suyum gelmesinden çok endişeleniyorum
Muhasebeci Korkmazsevvaal canım benimde son zamanlarda idrarımı yapıp çıkar çıkmaz afedersin idrarımı yapmamış gibi kendiliğinden akıp gidiyor akıntı. Ama Dr una sor canım allah korusun bieşy olamaz derim olur , olur derim olmaz ters bişey söylemeyeyim..
sibeltmkl Allah yardımcınız olsun şuan ne kadar hareketliyse inanın sonrası da aynı oğlum 5 yaşında oturmak nedir bilmiyor hem yaramaz hem zeki içerde yine iyiyidi😉
mhtp18 Laurenkiz biz de 34teyiz aynı durum var dısardan seyretmesi güzel ama bazen benı de korkutuyor sanki sancım gelecek gibi her an 😁 gittikçe şiddetlenıyor bu durumlara hazır olun derim 😊
Oznurboluzun Asilinannesi bizde 25+2 gunluguz bu sıralar benimki biraz fazla uyuyor ya gece tam yatacakken baya bi vuruyor yada gün içinde hafiften kendini belli ediyor allahtan bakalim o haftada bizimki nasil olacak merak ediyirum acikcasi 💛👼
Mervekrgl Bizim kızında sanki 10 bacağı 10 kolu var aynı anda hem sağdan hem soldan hemde alttan vurabiliyo çok yetenekli 😂😂