Asilinannesi Kızlar 27+2 hamileyim oğlumun hareketleri beni korkutuyor yani çıkacak gibi içimde oynayinca ürperiyorum benim gibi olan varmı😂💕
Hulyaaaaa75 Asilinannesi ben 24+5 oldum ve bugun ciddi anlamda hissettim normalde pıt pıt ediyodu bugn elm karnmdayken sanki elimn altndan sert bsey kaydı ayy cok değişik bi duyguydu ne kdar mutlu oldum sZn haftalara gelip o duyguyu yasamayı coook istyorum 😍
Senzeliha Asilinannesi bende 27 haftalıgim ama pek öyle gümbür gümbür hareketli değil benimde oğlan. Ya ben çok yoruluyorum ondan ..
Masumum 30+5 eli ayağı durmuyor sagli sollu girişiyo oğluşum 😁 canı sağolsun ama kaşık alip vurucm az kaldı😝🤣
Asilinannesi Masumum ahahahahah bende bazen karnıma hafif tokat arıyormuş gibi yapıyorum al sana diye😂💕
Muhasebeci Senzeliha daha ufak canım 30lu haftalara gel o zaman bak sen harekete resmen içine sığmıyor insanın deriyi nasıl geriyor anlatamam...
Korkmazsevvaal Hlmehsyn bu haftalarda pozisyonu çok önemli değil demişti benim doktorum da döner daha erken
SeherBerkman Benimde 25+2 bugün kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor Benide uyutmuyor 😂 benim ki kız ama, sağlıklı olsunlarda uyutmasınlar ya 😍
Laurenkiz 35.haftadayiz oglumla, guya yeri daraldikca hareketler yavaslar diyolar, yalaannnn😂😂bizim oglan tam bir tazmanya canavari🙈🙈 5.aydan beri ne uyutuyo ne 1 an duruyo, surekli saga sola yukari asagi hareketler? Yemek kokusunu alinca bir tekmeler, ultrasonda kafa sallamalar falan🤸🏻♂️🤸🏻♂️ Herkese saglikli dogumlar kizlar, simdiki bebekler cilgin😁
mhtp18 Laurenkiz biz de 34teyiz aynı durum var dısardan seyretmesi güzel ama bazen benı de korkutuyor sanki sancım gelecek gibi her an 😁 gittikçe şiddetlenıyor bu durumlara hazır olun derim 😊
AysimaRavza Bizde 35 haftaligiz ama suan asiri asiri hareketli hic boyle degildi doktor dogum pozisyonunu almis dedi dun normalmi bukadar hareketli olmasi bilmiyorum normaldede hareketli ama suan ilk kez cok cok fazla bi sikinti yoktur umarim