Lugnos01 Gozde1225 evet yani ben 9. Haftada nasıl önümü görüp 16 bin nakit vereyim. Planlı gebelik gebe kalmadan beri gidiyorum Aysel hanıma çok üzüldüm açıkçası. Egepolde fiyatlar nasıl var mı önerilen bir doktor
29102020--- Lugnos01 Svalpydn35 ben de egepole gidiyorum doktorum cem bey bende kendisinden çok ama çok memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum ücretini doğum paketlerini bu pazartesi kontrole gidince konusucamm
Ummu1234 Seymaymn her hastane aynı galiba özel olan su hospitala gidiyorum şimdiden yaz geldi muayeneye
Mammy123 Ceydef merhaba hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz ordan bende hastane değiştirmeyi düşünüyorumda🌸
Mammy123 Gozde1225 egepol 14 olacakmış kuzum haberin olsun ben oraya gidiyorum değiştiricem mecbur 8 binden 14 bin olcakmış
Umutluanne1 Mammy123 yaaa 7 bin tl birden nasıl zam gelir ya Ocak ayından itibaren mi olacakmış bilginiz var mı
Selinayy67 Mammy123 ne zaman olacakmiş dün sorduk oradaydık bilgi vermediler bize şuan için Birşey yok dediler bize
Selinayy67 Ben egepole gidiyorum çok memnunum doğum süsleme 15 adet fotoğraf 15 kişilik şerbet doğum paketine dahil 7900 TL şuan
Selinayy67 Svalpydn35 muane ücreti 415 TL şuan ben onur beye gidiyorum çok memnunum siz sormadan kendisi herşeyi söylüyor ve rahatlatıyor tavsiye ederim
Eliff35k Svalpydn35 merhabalar bende Cemil beye gidiyorum Cemil Kaymaz cok memnunun egepol ağustosta zam yaptı muayene ve doğuma yılbaşında cok yüksek yapmaz diye düşünüyorum
Umutluanne1 Mammy123 çınarlıda uygun aslında ama çok güven vermiyor bana Çınarlı daha önce orda bir kaç kez yatış yapıldı bana . Birde egepol de şerbet falan istemesek fiyat düşmüyor mu acaba kapı süsü falan istemiyorum ben . Sadece fotoğraf olsa yeter
Merve201119 Svalpydn35 ben oraya gidiyorum doktorum onur bey çok memnunum 260 TL muayene 7500 doğum ücreti Halkapınar tarafında yani Halkapınar izbana 15 dakika yürüme mesafesi var canim
Mammy123 Umutluanne1 zannetmiyorum düşeceğini üstüne para almak için her şeyi yapar orası ama düşürmez emin ol 😁
Mammy123 Umutluanne1 öyle öyle herşey para olmuş özellikle orası çok pahalı geliyor bana bilmiyorum acıyı çeken biziz zaten bari o kadar almasalar demi özellikle normal doğum için aşırı fazla geliyor bana