Alparslaninannesii Centrum allah razi olsun o kadar güzel dua ettin ki bunun üzerine ne söylerim bilemiyorum allah sifa versin inşallah bebisine sag salim kucağına all inşallah allah kimseyi çaresiz bırakmasın cnm benim
Alparslaninannesii Firdevsibici şükür şimdi sanci yok fazla bugün gidip doktorla da görüştüm bebisimi de gördüm biraz kilo almış hersey yolunda sayılır inşallah zamaninda gelir allah bütün annelerin çocuğunu bağışlasın sag salim kucağına almayı nasip etsin
Alparslaninannesii Umranbl ben bunu 14. Haftadan beri yaşıyordum ama bu aralar cok sıklaşmisti şükür o sorunda çözüldü gibi yatio dinlenmem gerekiyor inşallah zamaninda gelecej minik oğlum
Alparslaninannesii Gul47 sağlıkla zamanında sende kucağına alirsin inşallah cnm. Sürekli yat morelini yüksek tutmaya çalış
Alparslaninannesii Tugcezeynep11 içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim dinlenip ve ilaçlarımı düzenli kullanırsam inşallah sorun kalmicak bugün daha iyiyim şükür
Alparslaninannesii Hulus sağlıkla gelsin inşallah cnm benim teşekkür ederim Allah bir avazda kurtarsin senide
Alparslaninannesii Hatice_Bahri şükür benim bebis de 1250 gr olmus ama doktor icerde tutmaya çalışıyor tabiki umarım zamaninda gelir cnm benim
Alparslaninannesii Cns322 teşekkür ederim canım benim şuan uzanıyorum daha dikkatli davranıyorum ilişki gezmek fln yasak tabiki inşallah zamaninda gelir
Alparslaninannesii Seyma0323 şükür sancilar durdu cnm şimdilik hafif ağrılar oluyor dinleniyorum umarım zamaninda gelir inşallah
Alparslaninannesii Basak0503 umarım sağlıkla kucağına alıp eve getirmeyi nasip eder allahim sana cnm benim
Alparslaninannesii Tugceonur suan dinleniyorum ztn cnm ilişki fln yasak sancilar durduruldu inşallah zamaninda gelir bakacak biri yok maalesef yavas yavaş kendim yapamaya çalışacam anlayışlı bir eş de olmayınca maalesef böyle oluyor
Qnl Tugcezeynep11 merhaba 24 haftalık doğup sağlıklı ni şekilde taburcu olan var mı acaba yani şansı sizce nedir :( bunu sormak zor ama :(
Tugcezeynep11 Qnl yaşayanlar oluyor ama tabi her faktör etkili burdan olumsuz şeyler anlatmak istemem kapsamlı bir yenidoğan yoğun bakımı olan hastanede doğum yapmakta fayda var
Gul47 Sehrbnon122 durumları nasıl doktor bilgi veriyordur bide kaç kilo doğdular ciğer geliştirici vurunmusmuydun bugün perinatolojiye sordum kaç haftaliktan sonra dogsalar kuvez iyi olur onlara dedi 30.hafta ve sonrası doğanlar iyi haliyle kuveze konmuş oluyor
zilhan Bende de hep sertleşme filan oldu ama bugün çok kötüyüm gerçekten ve çalışıyorum şuan . 29+5 günlük gebeyim . Doktoruma bir kere söyledim o gazdır dedi geçiştirdi ama bilmiyorum ilk hamileliğim bilinçsizim
Centrum Sehrbnon122 sen kaç haftalik dogum yapmistin beyin kanaması geçirdi mi sizinki benimki 4.evre beyin kanaması geçiriyo