2022bebeki Alparslaninannesii 26.haftada doğum yaptı arkadaşım. 52 gün kuvezde kaldi bebisi cok şükür şu an 6 yaşında. Doğum sonrasi iyi bir yenidoğan yoğum bakim ünitesi çok çok önemli. Rabbim içinize aydınlık versin sagsaglim kavusun
Taricat Esesesssss bebek karninizda bir yerde toplanıp sertleşiyor kabarıyor bu sancı oluyor . 5 dk da bir düzenli olursa doğum sancısı demek oluyor ve günde 5-6 kezden fazla olursa da doktorunuza bildirmeniz gerekiyor
1Ada1 Alparslaninannesii bende de bi kaç gündür karın sertleşmesi oluyor umarım sancı değildir çarşamba günü randevum var o zaman bakarlar artık 29 haftalığız
Alparslaninannesii 1Ada1 normalde nst burda 32 de fln çekiyorlar bende toparlanma olduğu icin erken cektiler
Centrum Alparslaninannesii Rabbım size en güzelini en hayırlı olanı versin rabbim sizi annelikten mahrum etmesin bebeğinizi sağ salim kucağınıza versin hiç kendini üzme herseyi rabbime birak o en iyisini bilendir zamanı ne zamansa ozaman olucak şüphesiz o merhamet sahibidir o kuluna kaldıramayacağı imtihanı vermez rabbim sizi unutmasın sonunu acıyla değil mutlu ve hayırlı bir şekilde kucağınıza versin bol huzurlu günleriniz olsun bebeginizle banada dua edin yarın hastaneye gidecem doktor bilgi verecek bebeğim icin 4.evre beyin kanaması geçiriyo 😔sadece sabır sabır sabır ve enguzeli duamızı rabbimizden esirgemiyecez nasıl 8 yil rabbim bana vermesi sabrett ya kulum dedi ve verdi kucağıma alamadan gizli kapılar ardına konularak elini bile tutmadan ve o hissi yaşamadan kapı önünde sessizce ağlayarak beklemek ve sonra evine boş dönmek bu günler zor günler dir ama gecicek isyan etmeden hepimiz mutlu sonları görmek dileğiyle 🤲
Alparslaninannesii Centrum allah razi olsun o kadar güzel dua ettin ki bunun üzerine ne söylerim bilemiyorum allah sifa versin inşallah bebisine sag salim kucağına all inşallah allah kimseyi çaresiz bırakmasın cnm benim
Firdevsibici Alparslaninannesii artık 25 26 haftalık bebeklerin bile yaşama oranı bence %80 90 arası psikolojinizi bozup kendinizi üzmeyin mutlu anne mutlu bebek unutmayın ancak erken doğum biraz sabır istiyor uzun bir süre hastahane marotonunuz olabilir çok yorulacaksınız belki ancak sonunda eve götüreceğiniz mutluluk paha biçilemez
Alparslaninannesii Firdevsibici şükür şimdi sanci yok fazla bugün gidip doktorla da görüştüm bebisimi de gördüm biraz kilo almış hersey yolunda sayılır inşallah zamaninda gelir allah bütün annelerin çocuğunu bağışlasın sag salim kucağına almayı nasip etsin
Umranbl Allahim yar ve yardimciniz olsun zorlastirmasin kolaylastirsin tum ummedi muhammede ici sira da size bize oncelikle karin sertlesme durumu dogumun habercisi olmayabiliyor yani her annenin rahmi ic yapisi ayni degil mesela ben 1 aydir yasiyorum bunu bir yerden firlayacakmis gibi sertlesiyor o bolge ama bu bizim rahmimizin durumyla da alakali bebek ayaklarini kollarini poposunu dayiyor da olabilir her sertlesme bizi doguma goturmez gonlunuzu ferah tutun piskolojinizi toparlarsaniz buyuk faydasini gorursunuz insan beyni kendini neye sartlarsa o geliyor basina
Alparslaninannesii Umranbl ben bunu 14. Haftadan beri yaşıyordum ama bu aralar cok sıklaşmisti şükür o sorunda çözüldü gibi yatio dinlenmem gerekiyor inşallah zamaninda gelecej minik oğlum
Gul47 Alparslaninannesii canim şuan bende hastanede yatıyorum 28×2 günlük olduk 30 31 gibi almak zorundalar perinatolojiye sordum 25 26 bunlar ağır prameture oluyor dedi 27 28 orta 29 30 ve sonrası iyi prameture oluyor dedi kötüsü ortası ve iyisi var dedi hatta 28.haftayi geçen 180 190 yaşama şansı oluyor dedi bana banada 29 da ciğer geliştirici verecekler hakkimizda hayirlisi
Alparslaninannesii Gul47 sağlıkla zamanında sende kucağına alirsin inşallah cnm. Sürekli yat morelini yüksek tutmaya çalış
Tugcezeynep11 Alparslaninannesii içinizi ferah tutun 🙏🏻 yenidoğan yoğun bakım hemsiresiyim o kadar çok yaşayan gördüm ki prematüre doğup 🐣 emin olun çok güçlü oluyorlar 24 hafta doğup taburcu ettiğim bebeklerim oldu. Yaşam sınırı 24 hafta o haftadan sonra doğanların yaşama şansı çok çok yüksek. Siz sadece dinlenin başka hiç bişey yapmayın bebeğinize pozitif enerji gönderin güzel seyler düşünün dua edin gerisini Allah’a bırakın ❤️
Alparslaninannesii Tugcezeynep11 içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim dinlenip ve ilaçlarımı düzenli kullanırsam inşallah sorun kalmicak bugün daha iyiyim şükür
Qnl Tugcezeynep11 merhaba 24 haftalık doğup sağlıklı ni şekilde taburcu olan var mı acaba yani şansı sizce nedir :( bunu sormak zor ama :(
Hulus Alparslaninannesii hemen kötüyü düşünmeyin 25. Haftamda kanamam oldu sonra toparladım derken 29. Haftamda ciddi bir erken dogum riskiyle yaşadım hastanede yattım iğneler tedaviler derken 38+3 teyim şimdide gelsin diye bekliyorum. Moralinizi yüksek tutun ve kesinlikle yerinizden kalkmayın ayaklar yukarıda haftalarimi geçirdim ben çok şükür bugünleri gördüm. Ha doğsa dahi yaşam şansı çok yüksek o konuda ferah tutun gönlünüzü. Ama bu en son dusuneceginiz şey olsun.
Alparslaninannesii Hulus sağlıkla gelsin inşallah cnm benim teşekkür ederim Allah bir avazda kurtarsin senide
ramonun_annesi Taricat benimde karnım yarım saatte bir aşırı sertleşiyor ve özel bölgeme sancı giriyor adım atamıyorum resmen hastaneye gittim bir hafta önce 2 cm açılma var dedi ama doğum başlamamış dedi bana
gazetecimom Alparslaninannesii 26 haftalık doğanlar bile var. Hiç canınızı sıkmayın, dua edin olumlu düşünün inşallah her şey güzel olur
Hatice_Bahri Alparslaninannesii cıger gelıstırıcı yaptılarsa daha yüksek yasama oranı dıye bılıyorum . Ben 750 gr doğmuşum ben yaşıyorum şükür Allah’a 7 aylık
Alparslaninannesii Hatice_Bahri şükür benim bebis de 1250 gr olmus ama doktor icerde tutmaya çalışıyor tabiki umarım zamaninda gelir cnm benim
Cns322 Korkma annesi 29 hafta fena bi hafta degil. Kilosu, solunum sıkıntısı evresi vs bunlarin hepsi etken. Ama 29 hafta kötü bi hafta degil 26-27 haftalari bile taburcu ettigimizi bilirim moralini yüksek tut.
Alparslaninannesii Cns322 teşekkür ederim canım benim şuan uzanıyorum daha dikkatli davranıyorum ilişki gezmek fln yasak tabiki inşallah zamaninda gelir
Seyma0323 Canım zaten öyle bişey olsa bile ani doğumun olmaz merak etme🥰 önce sancıları durdururlar iğneler vururlar onları yapana kadar 30ı bulursun. Çok güzel bir hafta sadece biraz kuvözde kalır ve minoş olur
Alparslaninannesii Seyma0323 şükür sancilar durdu cnm şimdilik hafif ağrılar oluyor dinleniyorum umarım zamaninda gelir inşallah
Basak0503 Alparslaninannesii kendini korkutma bebek doğmak isterse doğacaktır ve rabbim isterse yaşayacaktır. Bende 28+6 da doğum yaptım 2 hafta gelişim geriliğide var şükür bebeğim toparlandı şuan hala küvezde 66 gün oldu.
Alparslaninannesii Basak0503 umarım sağlıkla kucağına alıp eve getirmeyi nasip eder allahim sana cnm benim
Tugceonur Alparslaninannesii tabikide bunu ilk önce Allah bilir ama yaşıyorlar sadace birwz daha yaşıtlarından geri oluyorlar onuda özel egtimler ile tamamlıyor yakalıyorlar hiç canınızı sıkmayın inşallah zamanında doğar benimde ilk gebeligimde 28 haftada erken doğum riski ile hastaneye yattigim olmuştu ciğer gelistirici magnezyum takviyesi yapıldı 42 haftada doğum yaptım inşallah sizde öyle geç doğum sağlıklı doğum yaparsınız en önemli şey biraz daha dinlenmek sancilariniz var ise yatin gerekirse sadace banyo tuvalet için kalkın biri size baksın mutlaka inşallah sagliklw hayırlı şekilde doğum yapın
Alparslaninannesii Tugceonur suan dinleniyorum ztn cnm ilişki fln yasak sancilar durduruldu inşallah zamaninda gelir bakacak biri yok maalesef yavas yavaş kendim yapamaya çalışacam anlayışlı bir eş de olmayınca maalesef böyle oluyor