Fadimegll321 eserce05 3 yıl önce görmüştüm 2-3 aylık kız bebek şimdi 14 haftalık gebeyim aynı bebeği dün de gördüm çok tatlıydı öyle olursa 😂
Saaaaa eserce05 ben gördüm hem cinsiyetini hemde yüzünü sürekli riyamda emiziriyorum çok güzel sütüm geliyor öyle görüyorum 🥹
Happy52 İlk hamileliğimde rüyamda yatağa uzanmış bir şekilde pembe kundakta senin bebeğin diye vermişlerdi kucağıma 🥰 sonra zaten cinsiyetimizin kız olduğunu öğrendik eşimde hep evin içinde kız hayal ediyorum derdi cinsiyeti öğrenmeden önce🙈 şimdi 2. Ye hamileyim bu kadar net birşey görmedim tamamen karmaşı rüyalar görüyorum cinsiyeti bi doktor erkek bi doktor kız dedi çarşamba kontrolüm var 🫢
Zeynepdemirrr Bende rüyamda kızım olduğunu gördüm. İnstgram da bi çiftin bebeğini o kadar beğeniyordum ki aynısını gördüm Kızıl saçlı mavi gözlü fındık burunlu o kadar güzeldi ki üstünden 1 ay bile geçmeden hamile olduğumu öğrendim.🥰🥰 şuan 18 haftalığım doktor tam net birşey demese de büyük olasılıkla kızın olacak dedi hala rüyanın etkisindeyim yani🥰🥰🥰
Dilara3490 eserce05 ben gördüm iki üç kere kumral bir kız görüyorum hafif saçlı bakalım öyle mi olacak doğunca çok merak ediyorum :)
Denizhan-34 eserce05 ben kızıma hamileyken 7 ay boyunca erkek denildi her gittim doktor artık ne hikmetse isim bile koyduk mavi eşyalar vs. Bitirgün rüyamda bi kızım olduğunu gördüm yeşil bir bisiklet sürüyordu ve ben 3 defa Ela kızım düşeceksin dedim uyandım 1 hafta sonraki kontrol de doktor kız dedi Kızım adıda Ela oldu
Senaerd Ben gebe olduğumu ögrenmeden önceki gece doğum yaptığımı gördüm.Cinsiyetimiz belli olmadan önce de doktorum erkek diyordu rüyamda hatta baksana pipisi gökyüzüne uzanıyor dedi 😂😂 oğlum olacak inşallah,geçenlerde yüzünü gördüm yine rüyamda ve doğum seklimi gördüm bakalım bunlar gerçek çıkacak mı 🥰🥰
Akrepbebek eserce05 bende hamileyken görmüştüm kızımı rüyamda . Tam tutmasa da benzerlikleri var rüyam ile 😂
gozdeyagci Ben hiç görmesi hep eşim gördü. Bebeklerimizi gördü. İlk bebeğimizin yüzünü görmüş, sağlıklı olacağını görmüş. Ben hamileyken hepsini gördü sağolsun bana bırakmadı. Hep de iddiaya girdik. Hepsini o kazandı, cinsiyet tahmini gibi
Kele-bekler1 Bende rüyamda iki kez yeşil gözlü kız çocuğu görmüştüm gördüğümde daha 10 haftalık hamileydim şimdi 19 olduk cinsiyetimiz kız😍 ama bakalım gördüğümün aynısı mı olucak bilemiyorum 🤩😂 eserce05
Fatoskty eserce05 bir doğsa durum bildirimi yapıcam da 39+3de kaldık 😂 cinsiyet öğrenmeden önce erkek bebek görmüştüm cinsiyeti doğru çıktı bakalım sağlıkla doğsun 🤣
TTtutku eserce05 hamilelikten once ruyamda siyah sacli erkek bebek gormustum yuzunu gormedim ama simdi hamileyim erkek bekliyorum
snayglll İsmim Aygül bana da dua eder misiniz adetime 1 hafta kaldı imsallah bende tüm belirtilerim rüyalarım gerçeğe döner 🥹