eserce05 mhrmom annemi gördüm bi kerede yelek örmüş kelebekli bende diyorum anne daha cinsiyeti bilmiyoruz annemde kızdır o kız dedi ana rüya işte gerçekte olmuyor bazen :)
momofatlas34 Ben de iki kez rüyamda aynı çocuğu gördüm birinde yıkıyordum diğerinde önümden yürüyordu sarışın kıvır kıvır saçlı bi erkek ☺️ Yarın öğreneceğim cinsiyetini bakalım doğru mu
Zey1411 eserce05 bende bekarken görmüştüm eşime anlatmıştım o zamanlar oda aynı benım anlattığım bebeğe benzer bi rüyayı önceden gördüğünü soylemıstı ıkımızde erkek görmüştük o zamanlar suan cinsiyetımızı daha öğrenemedik ama ınsallah pazartesi kontrolde ogrenırız 🙏
Fatoskty eserce05 bir doğsa durum bildirimi yapıcam da 39+3de kaldık 😂 cinsiyet öğrenmeden önce erkek bebek görmüştüm cinsiyeti doğru çıktı bakalım sağlıkla doğsun 🤣
Sevdesh eserce05 yüzünü hatırlamıyorum ama ilk haftalarda daha cinsiyet öğrenmeden kız bebek yıkadığımı görmüştüm kızım olacak inşallah 😊
Nazendehanim eserce05 evet ama yüzünü hatırlamıyorum ,cinsiyetten önce kız bebek görmüştüm aynı bebeği iki kere görmüştüm o bebek hala aklımda ama geçen gün rüyamda bebeğimi gördüm doğmuş seviyoruz falan ama yüzünü görmedim
Utkulu1 eserce05 ben oğlumu görmüştüm. Kız hissediyorduk rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Sonra Eşime dedim bizimki erkek kara kıllı birsey olacak diye. Rüyamda gördüğümün aynısı geldi 🙃
Gamze_Krzl eserce05 Hamilelikten önce mi sonra mi hatırlamıyorum ama rüyamda doktora gtmisim ultrasonla bebeğe bakıyoruz o sırada doktor bak bebeğinin pipisi diyor cinsiyetini erkek olarak görüyorum şuanda da 34+1 olduk oğlumla 🤗
Der_0 eserce05 hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda idrar testi yapmıştım çift çizgiydi sonra test aldım yaptım o rüyaya dayanarak çift çizgi çıkmıştı 🥰daha sonra kız çocuğu görmüştüm kucağımda kocaman ama çekik gözleri vardı, yuvarlak yüzlüydü bana benziyordu bende öyle çekik ve iri göz yuvarlak yüzlüyüm sonra cinsiyetimiz de kız çıktı 😂 artık doğunca anlicam rüyamdaki bebek mi diye 🌸
ozlem_d Ben görmüştüm 😇 Annem, babam ve eşim sürekli kucaklarına aldıkları için kızmıştım, ben çocuğumla hiç temas kuramıyorum sizin yüzünüzden diye. O sırada bana gülümsüyordu minik oğlum 🥰🥰