butterfly35 Mervemm Allah nefes almasını istedikten sonra kimse engel olamaz, sözlerle kafanda olumsuz şeyler tutma. Allah’ım sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin hepimize amiiiiin 🌺
Yasemin97 Mervemm Allah korusun canım ıyı dusun ıyı olsun hersey o zaman bekle nolcak taburcu olcagına yakın alırsın alındıktan sonra 1 gun de bile duzulur esyalar olsun
Gzdnr17 Mervemm 20 gün önce tek yumurta ikizlerimi dünyaya getirdim 35+3 de kuveze girmediler. Senin ki 39 haftalık olmuş neden girsin ki girmez bence büyük sağlık sorunu olmazsa. Bence sen bi an önce kıyafet al 🥰🙏🏾🧿
elisamelisa101 Mervemm canim benim kızımda martta gelişim geriliginden 37. Haftada 1800 kg doğdu bana da neler dediler hoc üzülme Rabbım ne derse o olur kızım da kuvezde 1 hafta kaldı bizden sadece bez istediler çıkarken ise kıyafet istediler hiç korkma Rabbım emanet ama bana sezeryan edildi bebek strese girer diye normal doğumda küçük olduğu için ve ciğer geliştirildi yapılmıştı 2 kere çok dikkat et kuvezde çok iyi bakıyorlar akljn kalmasın bol bol dua et Rabbım yardımcınız olsun o günler geçiyor kızım şuan 6 aylık 7 kg oldu yavaş yavaş büyüyorlar sağlıkları olsun yeter
Mervemm elisamelisa101 benim sorunum keşke ama keşke kilo olsa asla takmam bebeğim kemikleri kisa güçsüz kafatası kemiği yumusak diyor nefes alamıyorum gün yaklaştıkça onu nsl kuvoz bırakıp eve geleceğim diyorum.
Yasemin97 Mervemm aynen öyle bende 26 haftalık dogum yaptım ama cok sukur gectı hersey hep dua et inşallah bıranönce yavruna sag salım kuvuş🙏🥰
Asyaninannesi58 Mervemm ilk bebeğimi kaybettim. Ona 4 aydan sonra çok alışveriş yapmıştım. 25 haftalık doğdu 1 hafta sonra kaybettim. Şimdi 26 haftalığız bi patik bile almadım. Bir şey olcak baktıkça içim acıyacak aynı şeyleri yaşıcam diye. İlk bebeğime aldıklarım annemdeydi. Onları bile sormaya istemeye çekiniyorum. İnşallah giydirmek nasip olur
Elifengin Asyaninannesi58 bende aynısını yaşadım, elimde onlara baka baka ağladım en sonundada dağıtım, şimdi 13 haftalığım cinsiyet belli yinede bişey almayı düşünmüyorum. Son an nasip olursa alıcam inşallah
Centrum Yasemin97 nasıl şimdi bebeğiniz sağlığı çok geçmiş olsun Rabbım size bağışlasın inşallah bende 26 haftalik dogum yaptim 30 gün oldu küvezde sizin nasil geçti süreçlerinin bana bilgi verirmisiniz
EsraBaykara Mervemm yoğunbakım doktoru gerekli şeyleri söyler. Benim kızım da 10gün kaldı başka sebepten dolayı. Haftası kilosu normaldi. Kuvözde çıplak sadece bez ile yatırıyorlar.kuvöz içi 30küsür dereceydi.
Yasemin97 Centrum suan 6 bucuk duzeltılmıs 3 bucuk oluyor sanırım üçüzlerim var suan ıyıyız cpk çok sukur
Centrum Yasemin97 Rabbım sizlere bağışlasın masallah üçüz bide rabbim onlarin acısını sana göstermesin ömürleri uzun olsun analı babalı büyüsünler inşallah benim bebeğim 4.evre beyin kanaması geçiriyor çok üzülüyorum
Mucizebebek34 Benim kızında suyu kalmamıştı 33 haftalık Ken sezeryan oldum 1 hafta kaldı küvezde kıyafet değil de süt, mama, bez, ıslak mendil istemişlerdi
Mervemm Mucizebebek34 peki süt yetersiz olunca mamami veriyorlar aceba benim sütüm olacağını sanmıyorum.
Yasemin97 Centrum Amin canim seninde Rabbım yavruna saglık sıhhat versın Allahım sana bagıslasın hıc bıseyı olumsuz dusunme hersy ıyı olacak de de kı ıyı olsun ben hep oyle yaptım sutu kabul etmedıklerı gunler gecırdım dıger ıkı bebegım 30 ıcerken bırı sadece 5 veya 6 alabılıyodu yoksa dırek şişiyodu kanamada geçirmişti ama evresini bılmıyorum ama sımdı masallahı var