Mervemm Merhaba kızlar gebeliğim riskli gebelik 4 günüm vaf doğuma ama benim bebeğim 1 patigi dahi yok. Hep birsey olacak anne karnında ölür dediler diye almadım. Şimdi kuvoz kalacak diyorlar kuvoz de kıyafet ne gerekli aceba.
Fatovebebegi Mervemm kac haftalık,dogacak bebegınız kucuk ıse,bez ıle kalıyor,sadece kıyafet gıydırmıyorlar 34-haftalık felam ıse kıyafet gıyıyor pramarute bebek kıyafetı gıyıyor
ikizannesiolmak Mervemm eldiven, bebek bezi, ıslak mendil, zıbın ve çorap veriyorsunuz. Mama biberon gibi şeyleri onlar kendi malzemelerini kullanıyor. Bir de süt sağıp götüreceğiniz için süt saklama poşeti ve süt sağma makinesi sizde bulunması gerekiyor
Sevvl Mervemm ah canım neden böyle düşünüp negatif ettin 9 ayını bamada dediler olur alma kap atışı durur alma ben 12 de başladım sağ salim kucağına alırsın inşallah
elisamelisa101 Mervemm canim benim kızımda martta gelişim geriliginden 37. Haftada 1800 kg doğdu bana da neler dediler hoc üzülme Rabbım ne derse o olur kızım da kuvezde 1 hafta kaldı bizden sadece bez istediler çıkarken ise kıyafet istediler hiç korkma Rabbım emanet ama bana sezeryan edildi bebek strese girer diye normal doğumda küçük olduğu için ve ciğer geliştirildi yapılmıştı 2 kere çok dikkat et kuvezde çok iyi bakıyorlar akljn kalmasın bol bol dua et Rabbım yardımcınız olsun o günler geçiyor kızım şuan 6 aylık 7 kg oldu yavaş yavaş büyüyorlar sağlıkları olsun yeter
Mervemm Sevvl inan bende ne hevesle 5 aya kadar bekledim cinsiyet öğreneyim alayim dedim 5 aydan sonra başladı tüm olaylar hastalıklar. Bi ara git hareketini takip et 3 gün içinde ölebilir Bile dediler.
Yasemin97 Mervemm kıyafet gerekmiyor kucuk oldukları ıcın buyudukce giydirdiler bızımkınde hastanenın kıyafetkerını gıydırıyolardı bızden degıl
Mervemm Yasemin97 bende korkuyorum almakta sıkıntı yok ama ya elimde boş kalırsa nasıl bir acisi var.
Yasemin97 Mervemm Allah korusun canım ıyı dusun ıyı olsun hersey o zaman bekle nolcak taburcu olcagına yakın alırsın alındıktan sonra 1 gun de bile duzulur esyalar olsun
Sevvl Mervemm çok şükür sorun yok ama etraftan duyduklarım o kadar ağladım ki bende her kontrolde bu sefer doktor biri öldü diyecek diyordum en sonunda doktorumun sen kendin bebeklere zarar vereceksin bu düşünceyle herşeyi hissediyorlar dedi çok şükür artık kurtuldum o piskolojiden
byznr34 Mervemm oğlum 33 haftalık doğup 1 hafta kalmıştı hep bezle durdu sonra çıkacağı zaman bizden kifayet istediler çanta götürmüştük.
Mervemm Sevvl keşke öyle dusunmeseydiniz benim sorunlar var diye hep dediler ama hiç umudum kaybetmedim. Hep igkesecek dedim son 4 gün bakalim ne olacak.
byznr34 Arya10 evet ama üzerinden 24 saat gecmesi gerekiyormuş tesiri için bizim geçmedi 2 3 saate doğdu oğlum