Merhaba kızlar bügün agrıyla doktora gittim bi igne ve sabah akşam progestan kullanmamı söyledi daha kalp atışını duymadık kese etrafında kanama olduğu için uzanmamı söyledi aynı durumu yaşayan var mi
Progestan +proltandepot
burcu_22 bende 2 gün önce başladım 🙏
burcu_22 benim regl oluyo gibi kanamam oldu 6. Haftada. Suan 10 haftaligiz ama kanamadan beridir kullaniyorum. Ozellikle yatmamin cok buyuk etkisi oldu. Kanama alanini küçültüyo
Der_0 progestan ı vajina dan mı kullanıyorsunuz ağız dan mı ilacı eşim aldı hiçbirşey sormamış sadece üzerinde 1 tok yazıyor sonucu doktor bakıp ilacımı reçete etti gidemedim devlet olduğundan soramıyorum da vajinal ve ağızdan aynı ilaç kullanılıyormuş sanırım bana bilginiz varsa anlatırmısınız
burcu_22 ben kuzum hamileliğimin 8 haftasından şimdiye kadar 33 hafta olduk hep progestan kullandım ben toplamda 18e yakın iğne vuruldum şimdi bile hala yatiyorum hamileliğim boyunca kalkmam yasaktı ihtiyaçlarim dışında hiç kalkma hep yat elinden geldiğince ilk zamanlar düşük riski oluyo sonrasında erken doğum riski ne yazikki bu durumda
babymmt ağızdan alırsan baş dönmesi sersemlik yappiyo doktorum bana vajinadan al demişti kuzum o daha rahat vajjinadan koy hiç kalkmadan 1 2 saat yat
Der_0 al bendende onkadar iğne yoks şükür ama progestan hala devam
Meleklerim00 sağlıkla gelsinler inşallah 🌺
Meleklerim00 çok teşekkür ederim ☺️