Kızlar ben isteyerek sezeryan oldum ama sunu söylemeliyim yapabilen normal yapsın gerçekten sonrası zor bir ameliyatmıs sezeryan ama ben istesem de normal olmazmıs panik atak yüzünden tansıyonum cok asırı düstü ve bebegimin iki defa kordon bogazına dolanmış son anda kurtulmuş diyebilirim hikayemi anlatacak olursak spinal oldum ve sonrasında olusan boyun tutulması asırı zordu sezeryan dikişini umutturdu diyebilirim o olmasa seseryan o kadar korkulucak bişey degil ama onu da kahvelerle agrı kesicilerle attık suan iki günlük bebegim ve biri vermeden alamıyorum kendim kalkıp oturamıyorum sezeryan olucaksanız bu sürecte yanınızda cok ilgili birinin olması sartmıs sorularınız varsa elimden geldigince cevaplayım kızlar herseye rağmen o kadar mutlum ki bebegim saglıklı olsun yeter🫶🏻
Sezeryan dogum hikayem
Gulbeyazozgul Allah analı babalı büyütsün canım bende 1 ay önce sezaryen oldum 2.ye ama ilkine göre hiç sıkıntı yaşamadım belki senin ilktir ondan ilkte bende biraz acı çekmiştim 2. De hiç birey hissetmedim hissedemedim sağolsun hastane hemşireleri burnumdan getirdi bende acımı unuttum ilk gün Bi kalktım 1 ay oldu hala afedersin totom yer görmüyor hala ayaktayım 2 çocuğa da kendim bakıyorum yemek temizlik hepsi benden soruluyor eşim yardımcı oluyor akşamdan akşama ama Bi haftadır fena gribiz öyle bile sezaryen acısı neymiş bilmiyorum annelik işte kendini salma daha çok tepene biniyor acısı
Gulbeyazozgul hayırlı olsun canım🥰 ben karnınızı bastırdılar mı bunu merak ediyorum 1 ay sonra olacak benimde
Gulbeyazozgul 3 gün önce spinal sezeryan oldum korkunç sırt ağrım var sizde durumlar nasıl
Gulbeyazozgul sütünüz hemen geldi mi acaba ?
yokaglamiyomgozumadozkacti_- canım valla bende hic oturamadım kaynanam bende kalıyor ama bir defa emzirmem icin elime bile vermedi bebeği dikişlerim şişmiş daha üc günden bebekte sarılık var hastaneye bile ben götürüp getiriyorum
EcemKr geldi canım
tugbadipi bende omuza vurdu canım felaketti
milamomm yoo bastırma ya da kum torbası olmadı canım
Gulbeyazozgul özel bir şey yaptınız mı peki gelmesi için ?
Gulbeyazozgul zor geçimsiz insanlarla yaşamak gerçekten benimde kayinvalide hastaneden çıkacağım zaman acile gelmiş 2 gün annem kaldı hastanede yanımda hastaydı kendisi o gün çıktık eve geliyoruz kadın korona testi yaptırmış ve bizle bindi arabaya eve geldi bundan haberim sonradan oldu tabi 2 yada 3 kere eve geldi onda da hiç vermedim kucağına sürekli ben baktım
EcemKr hayır canım
Gulbeyazozgul Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün 💐 ben de spinal ile oldum 49 gün önce. Ameliyattan itibaren boynumu çevirmedim hiç. Bir yere bakacaksam komple dönüp baktım. Odama alınırken hemşireler ayağını oynatmaya çalışma biz seni kaldırmaya gelince oynatmayı denersin yoksa çok başın ve boynun ağrır dediler. Dediklerini yaptım bir de bol kahve ve bitter çikolata yedim doktor izin verdiği zaman. Hiç ağrım olmadı. Bol bol yürüdüm, yattıkça daha kötü oluyor insan. Bakıma muhtaç oluyoruz biraz doğum sonrası evet ama kendini zorlamazsan ve evin içinde sürekli yürür bir de kahve içersen çok güzel atlatırsın. Ağrıların için de kalçaya kadar olan varis çoraplarından giy mutlaka. İnanılmaz etkili oluyor. İnşallah en kısa zamanda toparlarsın ❤️