Seherc68 Hızır isminin yanına başka ne yakışır aceba ali düşünüyoruz ama daha başka farklı birsey olabilir mi
Gunay_18 mmerve26 benim oğlumun adı Melik 16 yaşına girecek çok nadir isimlerden.Bu arada 26 var sanki bi Eskişehir havası seziyorum🥰
Burcuyesilyurt Zere_Sor Alp Eren koycaz biz ama berkin Kayra milan çok beğendiğim isimler eşim istemediği için koyamadım bunları
Megem Oğlumun adı Mustafa Ege, hamileyim cinsiyet belli değil ama erkek olursa Yusuf Ata koyacağım. Beğendiğim iki isim daha var. Mete Han ve Ata Tuğ
ayla__ Zere_Sor değişik isim okumadım hiç hep ayni isimleri yazmışlar bu sene bunlar çok moda heralde 🤭 25 haftadayiz benimde oğlum olacak inşallah adını Salih düşündük adı ile amel etsin inşallah
Meyrakayra Yagmur2628 zeyd benimde çok hoşuma gidiyor ya ama t mi d mi yazarken okurken söylerken sorun olabilir anlaşılması yönünden dediler bilemedim
ayla__ xayssx bende bu ismi seviyorum yanına Mirza ile yani Bera Mirza ama herkes eleştiri yaptı işte Bera kız ismi ilk senden duyduk vs diye 😅
Gmznr2909 Zere_Sor oğlumun adı metehan yeni gelecek olan eğer erkek olura Atilla ve ya Emirhan düşünüyoruz