Merve0651 Osmansaime 11 haftalığız tam 12+1 bizde yaptırıcaz 2li tarama testi ve sonucları hemen çıkıyo mu acaba
Ftskoc Busra67 evet aslinda en yakin arkadaslarim biri cok bulanti yasadi bayginlik gecirirdi.oglu oldu. Diger aekadasim bulanti kusma vs yoktu 4 kilo aldi gebelik boyunca kizi oldu
pnargs Damlaglk anladım canım iştahın oldukça ye bebeğin için sağlıklı şeyler tüket tabi zaten ilerleyen zamanlarda kilo takibi yapar doktorun bünyen sağlam olsunda kiloyu kontrol etmek kolay
pnargs Damlaglk kız olursa doktorumun asistanı damla var adaşın çok şeker biri ilgili onun ismini koymayı düşünüyoruz 🤗 erkek olursa da yiğit Hamza 😍 sen🤗
Damlaglk pnargs kız olursa Mihrimah erkek olursada Kayra ,Buğra,erva ,egemen bunlardan bırı çok zor isim seçmek
Btlll Bnm de 12+5 bulantılar gün var Bi gün yok ama olduğu zmnda bütün gün sürüyor sizde durumlar Nasıl
pnargs Btlll aynen mide bulantısı ve kusma gün boyu sürüyor yani tuttumu baş ağrısı gibi gün boyu sürüyor rabbim yardımcımız olsun canım inşallah tez zamanda bulantılarımız biter 🙏🏻
pnargs Damlaglk sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda isim seçmek kolay İlk gebeliğimde olduğu için ikisinede aynı sevinirim 🤗♥️
Huzur20 Osmansaime 13+5 şuan bende aynı şekilde ikili taramam temiz bidahakine kaçıncı haftada gitceksiniz hastaneye
Hafizzeynep Busra67 bende 12+4 acaba 13. Haftam dolunca gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim normalde randevum 15. Hafta onu beklemek istemiyorum çok merak ediyorum 😃
Busra67 Hafizzeynep bilemiyorum ben ilk hamileliğimden hiç bir şey hatırlamıyorum sanki ilk hamileliğimi yaşıyor gibi vbilgim sıfır 😂Galiba doktor tahmin eder
Btlll Damlaglk inşllh ya Bi an önce geçer hiç doğru dürüst Bişy yiyemiyorum vücudum kurumaya başladı 😞
SumeyyeOkan Huzur20 ben sat a göre 11+5im ama ikili test ultrasonunda 5 gün ilerde görünüyor cinsiyeti belli olmus mudur acaba
Btlll pnargs inşşlh Cnm Aminn bide doğru dürüst yiyemediğimden vücudum da bazı yerler kurumaya başladı sende oldu mu öyle Bi belirti