Mervekara5 nevauraz evet kuzumm ama çok kilo aldırmamak lazm normal doğumda pek tavsiye etmiyor doktorlar baktım bizim haftalarda 1400-1500 hep
nevauraz Mervekara5 bende hep daha fazlasını gördüm haftasıyla uyumluysa iyi bence onden gidiyor diyorlar ya o zaman fazla
nevauraz Mervekara5 yok canım vermedim ya haftaya kaldi benim ki bende sana onu sormak için girdim dün gecede bugunde cok hareketsiz rutine göre sürekli uyariyorum biraz kipirdiyor
Mervekara5 nevauraz benim de öyle birde bugün 2. Oluyor karnım pıt pıt atıyor hıçkırık diyolar da 2 kere de tutar mı endişelendim
nevauraz Mervekara5 benim oluyor iki haftadır bazen gunde bir kac kere ama bugun normal hareketleri az diger gunlere göre
Mervekara5 nevauraz benim hareketleri hala az kuzum ama akıntım çok yürüdükçe akıyor resmen iç çamasırım ıslanıyor, ya benimki normalde aşırı hareketliydi hiç uyumuyor mu diyordum hatta şuan belki normal ama bana anormal geliyor
nevauraz Mervekara5 aynen benimde iki gündür öyle gece bile kaç kez kalktım hareket etmedigim halde coktu. Benim minik sabah kıpır kıpırdı normale dondu dedim kalktim yemek yedim falan yine eskisi gibi değil 32. haftaya kadar aşırı hareketli olur diyorlardi tam tersi mi oldu anlamadım
Mervekara5 nevauraz vallahi ben de anlamadım aynı senin gibi benim de hareket var ama eskisi gibi değil böyle karnımdan çıkacsk gibiydi önceden 😅
nevauraz Mervekara5 canım nasılsın benim bebik top gibi toplanıyor bugunden beri güncelleme mi geldi acaba 😄
Mervekara5 nevauraz 😄 canım benim onu hep yapıyor poposunu dayıyor sanki kocaman bir yere hareketleri normalleşti ama senin nasıl ??
nevauraz Mervekara5 hareketleri normal de bu toplanma bugun cok fazla oldu mesela son yarim saatte 3 kez falan bende de hep oluyordu ama bu kadar değildi
Mervekara5 nevauraz canım normal gayet benim de oluyordu inan arka arkaya bak ayağa kalksam yürüsem semsert olur ve arka arkaya