nevauraz Mervekara5 ilk defa bu kadar batiyor bide hep öksürük sonrasi olunca korktum bu carsamba kontrol var yeni gittigimiz doktor imi hafta sonraya cagirmisti bakalım yakin zamanda görücem diye biraz rahatlariyorm kendimi
Mervekara5 nevauraz yok yok hiç korkma canım benim de öyleydi. Hatta aşırı bel ağrılarım arttı bu ara benim de
nevauraz Mervekara5 o kadar çok yerim agriyor ki ayaga kalkarken neremi tutacagimi sasiriyorum 😄 bide donerken sag sol kasıgim agriyor
nevauraz Mervekara5 ay valla perisan etti beni gecmedi de artık atesim yukselmiyor cok şükür yarin 6. igneyi olcam öksürükten kasılıyorum sürekli o korkutuyor beni
nevauraz Mervekara5 ayy ben onu unuttum ya bugun ciktigimizda alayım kadin dogumcu mu vermisti onu neydi
nevauraz Mervekara5 yanmaya rennie kullanıyorum şıp diye kesiyor ama bulanti nerden ciktiysa doktora söyledim bu haftalarda bekledigimiz birsey degil dedi prilam diye birsey onerdi de icmek istemiyorum ya sürekli ilac ilac diye enfeksiyon da olabilir ama kullandigin iğne enfeksiyona etki ederdi bilemiyorum dedi
Avukathanimm Mervekara5 her türlü ağrı gibi bunu da yaşadım :) yaşadığımız ağırlar dönem dönem değişiyor, çoğu da birbirine benzer, 15-20 haftalar arası buna benzer tek taraflı kasık ağrılarım da olmuştu.
nevauraz Mervekara5 lökosit degeri yuksek cikmadigi surece sorun olmuyormus, bizim de bugun kontrolumuz vardi beyefendi ayaklarini yuzune koymus iki buklum goremedik hic çapraz duruyor sol yanim ve kasigim ağrıyor demistim kafasini yaslamis meger
Mervekara5 nevauraz benim de vardı canım bende hastanedeydim bugün, benim de alt karık vajinal ağrım çoğalmıştı doktor da bana vajinaya dayamış kafasını demişti, ne kadar çıktı bebişin kilosu boyu