Mervekara5 nevauraz canım merhaba benim 2 gündür Kaşık ağrım ve akıntım arttı sende nasıl durumlar ??
nevauraz Mervekara5 Merhaba canım bende de aynı durumlar ben bide tetanoz aşısı oldum ikinci dozu pazartesi salıdan sonra bebişin hareketleri azalmış gibi hissediyorum ama bir yandan da kendim de hep ayaktaydim ondan mı bilmiyorum
Mervekara5 nevauraz canım onu bende oldum benişin hareketlerinde bir azalma yapmadı ama 2z. Dozu unuttum bak sen söyleyince geldi aklıma :( bende yine enfeksiyon çıktı dün gittim doktora antibiyotik başladı
nevauraz Mervekara5 bende akıntı var ama pazartesi tahlil yaptırdım enfeksiyon çıkmadi hatta arada batma oluyor kanindaki enfeksiyona da bakti mi sadece idrar mi
Mervekara5 nevauraz kanda bana kansızlık falan bakıyorlar genel canım, ama enfeksiyon bakmadılar toxsoplazmamı bakıyolar sende acaba ??
nevauraz Mervekara5 yok canım toksoplazma değil crp değeri baktilarsa yazar zaten tahlil sonuçlarında crp degerine bakacaksin
Mervekara5 nevauraz canım merhaba bu ara bebiş karnımda çok sertleşiyor sanki senin nasıl haftasına özel birsey mi yoksa bir sıkıntı mı var
nevauraz Mervekara5 ben özellikle ayaktayken daha çok hissediyorum büyüdüğü için gibi geldi bana otururken olursan yan yatıyorum geçiyor ayaktaysam oturunca geçiyor ben sormuştum doktora duzenli bir aralikta oluyorsa gel bakalım demisti yarim saatte bir gibi
Mervekara5 nevauraz benim sanki bu ara yarın saatte bir oluyor vallahi korkutuyor beni magnezyumum bitmişti kaç gündür ondan mı oluyor acaba dedim
nevauraz Mervekara5 olabilir ben kullanmadıgim için farkini bilmiyorum bende de geceleri sag bacak krampi basladi uyutmayacak derecede
nevauraz Mervekara5 Canım bu toplanma bende de artti galiba bu haftanin ozelligi bir saga bir sola toplaniyor bide ben akıntı gelir gibi bisey hissediyorum suyum mu sızıyor diye korktum sende de oluyor mu
nevauraz Mervekara5 düşüktü hatirladigim kadariyla doktor normal olduğunu söyledi hamilelikte normal araliklarda olmuyormus
nevauraz Mervekara5 açlık bakildi tokluk bakildi normal dedi doktor seker yuklemesi yaptirmadim oyle çıkınca