nevauraz Mervekara5 bende çok zor uyuyorum sürekli tuvalete kalkıyorum sürekli dönme ihtiyacı bel ağrısı ve de saçma rüyalardan✅ akıntı azalma degilde olandan da fazla oldu şaşırdım bebeklerin atak dönemleri olur ya hamilelikte öyle bişey 😅
nevauraz Mervekara5 Canım bende yine yanma batma başladı kesin enfeksiyon arttı bir daha tahlil vercem
Mervekara5 nevauraz ver canım belki antibiyotik verir bu sefer sana da bir kaç ay rahat edersin zaten bir kaç ay kaldı şurda Allah’ın izniyle 😄😄
nevauraz Mervekara5 Ay evet hayırlısıyla geçsin inşallah 🙏 az kaldi hakkaten🥰 nasıl gidiyor hazırlıklar
nevauraz Mervekara5 Bende aynı ufak ufak bebek arabası beşik kıyafet öyle bu ay halletmeyi planliyoruz bakalım benim bide diş ağrısı çıktı napcam bilmiyorum
nevauraz Mervekara5 bebek arabasını biz prego aria aldık travel değil kabin boy tek elle katlanır açılır bide aşırı hafif
Mervekara5 nevauraz evet evet doktoruna söyledin mi şekerini ne dedi? Ben hamile değilken 85 çıktığında yüksek bulmuştu canım birde dün akşam neler yedin oda önemli
nevauraz Mervekara5 söylemedim canım konuşacam bakalım normal der referans araliginda olduğu için diğer doktora gitmeyi beklicem bide diyetisyene başlıcam yarından itibaren her halükarda yapcam diyeti çünkü kendimi çok iyi hissetmiyorum yemek yedikten sonra vs acıkınca elim ayağım titriyor bunlarin hepsini söyledim iplemedi hiç
Mervekara5 nevauraz oda normal değil zaten titreme geliyorsa şeker yükseltir bana da sağlık ğocağında ki güzel demişti 85 çıkınca kadın doğum doktorum fazla buldu şeker ilacı kullandım o dönem 1 ay, ya bazıları cidden çok umursamaz sinir ediyorlar insanı
nevauraz Mervekara5 Ahh ahh malesef kaç tane doktor değiştirdik hep böyle bence doğuda genel sorun o hamilelik pek önemsenmiyor bilinçli hamile sayısı da çok az olduğu için bir şey sormak irdelemek sinirlendiriyor doktoru herşeye he dememizi bekliyorlar
Mervekara5 nevauraz canım merhaba benim 2 gündür Kaşık ağrım ve akıntım arttı sende nasıl durumlar ??