Merveclnk Minikbebegim1999 yani her hangi korkulacak bisey olmadığını söyledi benim asagidaydi yukarı çıkmış işte oraya yerleşmiş 🤭 plasentanin aşağıda olması sıkıntı normalde Normal doğuma engel olduğu için onun dışında sorun yok yarın doktora gidicem ben sorarım yine yazarım burdan size 😊
Minikbebegim1999 Merveclnk benimki ön duvarda aşağıda değil yani sorarsanız sevinirim 🥰 bende haftaya gidicem en azindan ozamana kadar rahat olurum mutlaka bekliyorum yazın olur mu turkiyenin doktorlari daha hoş ya herşey soruyosun ben belcikadayim doktora sorarken anlatmak istediğimi anlatamiyorum sanki Belçika’da doğmama rağmen içimdekini yansıtmıyorum
Merveclnk Minikbebegim1999 benimde ön duvarda o yüzden sorarım içinizi rahat tutun bisey olsa doktor bana mutlaka söylerdi çünkü ulturason raporunda normal yazıyordu 😊
Gulsumdamla Minikbebegim1999 benm sanırım 28 de sorduğumda yukarı çıkmıştı birçok gebeye aynı şeyi diyorlar 20 .haftada falan . Geneli çıkar yukarı merak etme canm Allah yardımcın olsun
zumzum Benimde durumum aynıydı. Doktorum hiç önemli bir durum olduğunu söylemedi, üzerinde de durmadı açıkcası. Takma kafana.🥰
Minikbebegim1999 zumzum aşırı takintiliym banada bi sorun olmadığını söyledi ama hani bebeğin arkasindan önüne gelmesi cok tuhaf korkum aşağı inerse
zumzum Minikbebegim1999 Yok canım korkma gerçekten strese sokma kendini. Telaşlanıcak bişey olsa doktorun yada benim doktorum söylerdi. Rahat ol. Pozitif düşün Pozitif olsun… 🥰
enakcs anladım canım dediğim gibi hamilelik sürecimde hep aynıydı ve bende bilmiyordum zaten yer değiştirdiğini falan sadece aşağı inerse aşağıda olursa kötü olduğunu biliyordum o kadar Minikbebegim1999
Minikbebegim1999 enakcs bende o şekilde biliyodum ta ki ebe plesanta önde bebeğini 30 haftadan sonra az hissedebilirsin dediği güne kadar😬
enakcs Minikbebegim1999 belki benim bebeğim iri diye ben sonuna kadar hep hissettim bilmiyorum, ama son haftalarda bile hareketleri çok net hissettim belli oluyordu, 3900 kilo doğdu karnımda yer kalmayınca demek ki 😂
Minikbebegim1999 enakcs bende hissediyorum genelde sağ tarafda cok nadir sol tarafmda saten plasenta da sol tarafimda duruyor belkide ondan ama ilerleyen zamanlarda hissetmezsin dedi ebe yaşayıp gorucez bakalım
Merveclnk Minikbebegim1999 sordum ben bugün doktoruma aşağıda olmaması önemli olan Bi problem teşkil etmiyormuş ön duvarda olması 😊