Siem24 Hatice2207 gitmeniz gerekiyor hemen müdahale ederler kanamaların nedenleri çok açıklanamıyor enfeksiyon vs olabilir .. önemli olan önlem alınması
Hatice2207 Maysaamoms5 evet acile gittim hemen ancak doktor tam olarak nedenini anlamadı kendi doktorum için randevumu bekliyorum ben de
Maysaamoms5 Hatice2207 beklemene gerek yok kanamam var de alır zaten seni bebeğe bişey olur geç olmadan git
Hatice2207 Maysaamoms5 Maysaamoms5 aradık doktoru almadı tekrar kanama olursa alırız onun haricinde randevu gününde gelebilirsin dedi ben de anlam veremiyorum söyledim bebek için endişelendiğimi de 🤷🏻♀️
Maysaamoms5 Hatice2207 başka bir doktora git olur mu öyle şey keyiflerine göre mi hareket edicez kanama olduğunda Allah korusun bebeğe bişey olur benimde normal kanama yok ama ultrasyonda kanama alanı gözüktü kese yanında doktor progestonn verdi ihmal etme kuzum git hemen kanama normal karşılanmıyor
Sedamete Hatice2207 canım benimde 14.haftada kanamam olmuştu.Acilde iğne ve progestan verip yatışımı yapmışlardı sana hiç bir şey yapmadan gönderdiler mi canım
kardelen321 Sedamete benimde bugün oldu 13.hafta yurt dışındayım doktor baktı bir şey yok dedi ilaç iğne vs bir şeyde vermedi
Hatice2207 Maysaamoms5 Sedamete maalesef zaten acilde 5 saat beklettiler😒 almanyada yaşıyorum yeni geldim dillerini de zor anlıyorum zaten
Honeymom17 Dun benimde kanamam oldu 12.hafta hatta post acmistim dun.. Acile git hemen pruluton igne ve progestan veriyolar igne ve hapdan sonra baya azaldi kanamam canim en azindan onlari kullan onlemini al
Brccnr Honeymom17 benimde bugün oldu kanamam hemde adet olur gibi hemen doktorumu aradım iğne vuruldum zaten ilaç kullanıyordum kanamanın neden oldugunu dair bişey söylemediler ama olabiliyor dendi çalıştıgım içinde 1 ay heyet raporu verildi tek çare dinlenmek
Aycakya Brccnr cok gecmis olsun. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de 15. Haftamda yaşadım su an 17.haftamdayım. Raporluyum,sürekli yatıyorum.
Sedamete kardelen321 yurtdışında her şey farklı galiba canım sana tavsiyem bol su ve tuvalet ve yemek yeme dışında ayağa kalkma sıcak duşa girme aklıma gelenler bunlar inşallah en kısa zamanda durur kanaman 🙏🏻
Hatice2207 kardelen321 sabırım yurtdışında bir şey yapmıyolar ben de yurtdışındayım acilde 5 saat bekledim hiçbir şey yapmadan gönderdiler
Aycakya Brccnr kırmızı kanama olmadı sonrasında cok sukur. Ama kahverengi lekelenme sürekli oluyor. Günlük pedim hiç temiz kalmıyor.
Sedamete kardelen321 hımm bilemiyorum canım doktorlar bilir ama benim kanamamda sebep birden fazladır kesin şudur diyemeyiz demişti
Sedamete kardelen321 aynen öyle canım başlarda zor gelecek ama alışacaksın bana tam 2 ay oldu evden çıkmıyorum şimdi şimdi ev gezmelerine gidiyorum o da 10 günde bir filan.Dayanmaya oyalanmaya bak canım dikkat et kendine