Nisaozclk0611 Hanımlar kistinizi nasıl geçirdiniz kisti yok olup hamile kalan varsa yardım edebilir mi doktora gittim ukala ukala konuştu bende çıktım şimdi doktor arıyorum ama öyle iyi bi doktor bulamadım daha yardım eder misiniz
Tiiffany Nisaozclk0611 haha tabiki. Tam bir kist savarım 😂😂😂😂 Çeken bilir. Soğan suyu iç 15 güne hiç bişeyin kalmaz
Seyma0323 Nisaozclk0611 canım kist varsa zaten hamile kalmaya engel oluyor, ilk önce kisti atman lazım
Hed1203 Nisaozclk0611 kistiniz eğer basit yumurtalık kisti ise 3 veya 6 aylık doğum kontrol hapı tedavisi sonrası adetinizle birlikte düşecektir, eğer pkos veya farklı kistleriniz varsa onlara ayrı bi tedavi düzenlenmesi gerekir. Evet doğum kontrol ilacı kullanırken zaten hamile kalamazsınız ama kistiniz de engel oluyor olabilir. Ankaraya gitme şansınız var ise Dr Zahide Küçük hanıma muayene olabilirsiniz
Hed1203 Nisaozclk0611 pcos zaten tek bir kist değil doğum kontrol hapı ile de tedavisi oladabilir olmayadabilir bir sendrom olduğu için bütüncül yaklaşılması gereken bir durum. Sizin adet düzensizliğiniz de vardır zaten, o nedenle arkadaşın dediği gibi dr İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uygulamanızı tavsiye ederim
Summerwine Nisaozclk0611 Pcos malesef vücuttan atılan bir kist değil.Metabolik bir sendrom.Doktorunuzun önerdiklerini yapın,beslenme ve sporunuza dikkat edin.11 senedir pcosluyum ben de.Yeri geldi doğum kontrol hapları kullandım ki hamile kalmadan önce 2 sene onunla korudum bıraktım hamile kaldım.Bizler için onlar hormonları düzenliyor.
Ebrueylul18 Nisaozclk0611 canım bu kistle bende çok uğraştım pkos var bendede seni çok iyi anlıyorum gebe kalmays engel pis bı hastalik öncelikle eğer kilon fazlaysa kilo ver kilo yapiyo çünkü diyet yap benim insülin direnci çıktı kist yüzünden kilo verdim biraz daha sonra heray kafama çok takıyodum bebek olmuyo diye üzülüyodum daha sonra kafamdan çıkardım düşünmedim hiç şimdi 3aylik hamileyim bide mfk ürünleri kullandım
Aysehsdmr Nisaozclk0611 canım pcostaki kistler yumurtladim gelişip catlayamadigi için oluyor. Bende pcosluyum hamile kaldım. O kistler kolay geçmez doğum kontrol hapı diyet spor beslenme bunlar lazım bunlar da septomlari azaltiyor. Bu bir kronik rahatsızlık. Yazdığım yöntemlerle İyileştirebilir ancak. Ama hamile kalmaya engel değil sakın korkma. Benim 2. Gebeliğim çok şükür. Sana c life onerebilirim bı araştır istersen.
Tiiffany Nisaozclk0611 doktora gitme bosver. Netten bak İbrahim saraçoğlu kürünü sabah aksam ac karnına iç lütfen. Adet bitimi sonrası olsun. Adetliken sakin içme
xhaticex Her kist hamile kalmaya engel değildir, ben kistim varken hamile kaldım. Tabi ki sizin engel oluyor olabilir ama asla kalamam diye umutsuz olmayın sizi en iyi doktorunuz yönlendirecektir
Yaprak- Banada doktor doğum kontrol hapı yazmıştı ben kullanmadım soğan kürünü kullandım tekrar 3 ay sonra muayeneye gittim kist kaybolmuştu sende dene bence