Betih03 Merhaba kizlar ben 11 haftalik hamileyim ankarada yeniyim bir turlu dogru duzgun hastane bulamadim etlik zubeyde ve zekai tahirden hic memnun kalmadim sami ulus dediler ordada 35 yatak varmis dogumda yer olmassa baska hst gndryrz dediler bana dogru duzgun bi dr hastane onerin yardim edin LUTFEN OZEL HASTANE ONERMEYIN durumum yok ona..
Merveefekrbn Betih03 gülhane eğitim ve araştırma hastanesini öneririm ben en baştan beri oraya gidiuorum çok memnunum
Mavistanbul Betih03 haftanız daha küçükken Ankara Tıp ya da Hacettepe’ye gidebilirsiniz.Oaradaki hocalardan randevu alabilirsiniz.Üniversite hastaneleri her zaman güvenilirdir.Hem yenidoğan yoğun bakımları da gayet iyi.Özellikle Hacettepe’yi tavsiye ederim.
Askk Betih03 Yenimahalle devlet hastanesine gdyrm çok memnnum doğumuda cebeci tıpta düşnyrm nasip olursa ankarada önerebilecegim duydum yerler çoğunluk hacettepe,cebeci tıp fakültesi, yenimahalle devlt hastanesi
Merveefekrbn Betih03 etlik zübeyde hanim hastanesinin ilerisinde yakın yani .doktor olarak bora coşkun olabilir hilal aşık olabilir .
DilaraBozkurt Mhrbndm Mavistanbul Hacettepe 8 haftadan sonra almıyor Ankara Tıp 12 haftadan sonrasını almıyor
Betih03 Mavistanbul cok tsk ederim ya koca ankarada 3 5 kisi mi dgum yapti yazmadigm yer kalmadi hic kmse yardimci olmyo bir sehiri bilmemek o kadar zor mus ki kimsemde yok
Tgbmhmt066 Gülhane egıtim ve araştırma hastanesıne gdıyorum genelde Hilal hanım bakıyor be gayet memnunum tercih edebılırsınz Zübeyde yada zekaitahire kesinlıkle gıtmeyın derım
Kubravci Betih03 aynı durumdayım suan Zübeyde hanıma gidiyorum hamilelikten soğudum ya böyle bir yer olamaz ilk gebeliğim ya cidden allah kahretsin orayı bende hastane bulamıyorum özele gücümüz yetmiyor illa iyi ilgi görebilmemiz için paralı mı olmak lazım insanlar neden böyle 😥
Tgbmhmt066 Betih03 evet canm alınıyor randevusuz bakmıyorlar artık ama dıger hastanelerden daha ıyı ilgılenıyorlar ☺️
Betih03 Sedackk 4 5 kisi birden aliyolar surekli farkli dr var hepsi farkli konusuyo biri dusuk yapiyorsun dedi digeri hayir ne alakasi var bebek duruyo dedi ilk gebeligim dusuk oldu on kere gttm gunde evimde uzak perizan oldum zekai tahirde. Zubeydede asistanlar bakiyo ben dr isryrm napaym asistani
Cigdemilkar Hacettepe hastanesi 7 haftanin ustunu kabul etmiyor benim rahatszligimdan dolayi kesinlikle universite hastanesine gdceksin die gondermislerdi ama kabul etmediler bende gazide takipteyim su an harika ilgileniyorlar bikac kerede yattim hatta kadin dogum serviside mukemmel yine doktorlar basinda pervane oluyor gazi hastanesini bi dusun derim hem devlet hemde universite hastanesi☺️
Betih03 Cigdemilkar ben 11 haflagm ama hic devlet hastanesine gitmedim basak tipa gittim kabul etmezlermi
Canparcam Cigdemilkar sanırım bi yanlışınız var çunku 8.haftadan önce bakmıyor Hacettepe ben 4 haftalık gitmiştim 8.hafta için randevu aldım suan 33.haftada hacettepedeyim