Seleme101 Ozlem_K38 evet benimde böyleydi hamile olduğumu öğrendiğim zaman 🥲🥲 ama yinede bı kan tahlili vermeni öneririm hayırlı haberler al insallah☺️
Ozlem_K38 Jgtcfvuuvjvgk Yumurtlamadan sonra 21 gün mü geçmiş kuzum. Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum. Benim döngüm 28 gün 14. Gün yumurtluyorum, 14 gün sonra hasta oluyorum. Kaç güne bir adet oluyorsun
Jgtcfvuuvjvgk Ozlem_K38 28 günde bir adet oluyorum canım ya kafam karışıyor şu an saydim 21 gün geçmiş üstünden 😁😂😂
AAylinnnn Ozlem_K38 bende silik çıktı diye 1 küsür çıkmıştı kanım 2 gün sonra tekrar kan verdim 85 çıkmıştı
Ozlem_K38 AAylinnnn Bende dün kan vermiştim aslında 1.4 çıktı. Kaset testler bu kadar hassas mı kanda bu kadar düşükse nasıl algılıyor.
aysegulka01 Jgtcfvuuvjvgk dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım adetim de düzenli canım senin belirtilerin neler ben adet olacakmışım gibi
Jgtcfvuuvjvgk aysegulka01 bende aynı canm 2 gün geçti üzerinden midem kazinmaya başlıyor adet sancilarim hiç yok belim ağrıyor biraz birde kasik ta batma oluyor beyaz akıntı görüyorm iç camasirda
aysegulka01 Jgtcfvuuvjvgk daha bilmiyorum kuzum dün adet olmam gerekiyordu ara ara bel ağrı kasıkta batma çok kısa sürüyor ama bugün sabah test yaptım negatif eğer adet olmazsam 3 4 gün sonra tekrar test yapacağım ☺️ sen ne durumdasın canım
Jgtcfvuuvjvgk aysegulka01 bende aynı durumdayım adetim 2 gün gecikti test yaotm negatif 4 gün geçmesini beklicem 😇
AAylinnnn Ozlem_K38 inan bende çok araştırmasını yaptım ama sonuç bulamadım hassas testler bile en düşük 5 ölçebiliyorken nasıl 1 küsürü algıladı diye ama içimde hep hamilelik hissi vardı belirtde yaşamadım 2 gün sonra tekrarlayınca şok
Ozlem_K38 Jgtcfvuuvjvgk Bir yanlışlık vardı çünkü kuzum 😀 2 3 gün daha bekle kuzum inşallah güzel haberler verirsin bizlere 🥰
Ozlem_K38 AAylinnnn Bende şuan korkuyorum ya hamile değilsem diye 🙈 Ama o 2. çizgiyi hiç göremeyeceğim sanmıştım görmek mutlu etti 🥲
aysegulka01 Jgtcfvuuvjvgk evet bende öyle bugün az beyaz akıntı gelmeye başladı adet olacam sanıyorum görünce 😄