aybarsaybuke Ozlem_K38 bizde 6 aydır deniyoruz bu ay rahim filmi çekildim bu ağrılar ondan mıdır bilemediğim için umutlanamıyorm
Ozlem_K38 aybarsaybuke Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın stresli bir süreç 🙈
Nisa3434 Ozlem_K38 Evet gözüküyor ama çok silik birkaç gün sonra tekrarla canım şimdiden hayırlı olsun 😁
Zeynep_alya Ozlem_K38 tutunmuştur Allah’ın izniyle kan verin daha iyi olur bende böyle öğrenmiştim şimdi 10+3 günlük olduk 😊
Jgtcfvuuvjvgk Ozlem_K38 peki beyaz akintiniz oldumu acaba ben de şüpheliyim ama hep negatif sonuçlar kasıkta batmalarm oluyor ve dün adet olmam gerekiyor du olmadim daha
Ozlem_K38 Jgtcfvuuvjvgk Çarşamba Beyaz bir akıntım oldu. Normalde de geliyor ama bu kadar çok hiç gelmemişti. Eğer hamileysem nasıl anladın derseniz bel ve kasık ağrımlarımla anladım bu kadar hiç olmamıştı.
Jgtcfvuuvjvgk aysegulka01 merak ettim acaba hamilemisin 🤭🤭ayyy kalbim duracak birde planlı gebelik yumurtlama dönemini degerlendirmis tim🙏
Jgtcfvuuvjvgk Ozlem_K38 bende de öyle oldu hatta 4 gün oldu az az belim ağrıdı kasıklarım batmaya başladı hâla şu an batma hissediyorum
aysegulka01 Jgtcfvuuvjvgk dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım adetim de düzenli canım senin belirtilerin neler ben adet olacakmışım gibi
Ozlem_K38 Jgtcfvuuvjvgk Yumurtlamanın kaçıncı günûndesin kuzum. 14. Gün yumurtlama gördüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 12. gün pazar 14.gün olacak 🙈
aysegulka01 Jgtcfvuuvjvgk daha bilmiyorum kuzum dün adet olmam gerekiyordu ara ara bel ağrı kasıkta batma çok kısa sürüyor ama bugün sabah test yaptım negatif eğer adet olmazsam 3 4 gün sonra tekrar test yapacağım ☺️ sen ne durumdasın canım
Jgtcfvuuvjvgk Ozlem_K38 geçen ayın 15 inde adet oldum canım saydım yumurtlama günümü ama yanlış mi saydim anlamadım🥺
Ozlem_K38 Jgtcfvuuvjvgk Yumurtlamadan sonra 21 gün mü geçmiş kuzum. Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum. Benim döngüm 28 gün 14. Gün yumurtluyorum, 14 gün sonra hasta oluyorum. Kaç güne bir adet oluyorsun